Taksici Esnafı Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Senirkent Başköy yolunda otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi takla attı.

Yayınlanma:
Taksici Esnafı Feci Kazada Hayatını Kaybetti

Senirkent Başköy yolunda otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi takla attı. Kazada araçta yolcu olarak bulunan 2 kişi hayatını kaybetti. Kazada hayatını kaybedenlerden İbrahim Can Yılmaz’ın taksici esnafı olduğu öğrenildi.

Kaza saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Senirkent’ten Bbaşköye seyir halinde olan araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla attı. Kazada araçta bulunan İbrahim Yılmaz Can (41) ve Mehmet Arif Taşdemir (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Yılmaz Yavuz (23) ağır yaralı, Bayram Kızıl (20), Alihan Balım (23) hafif yaralı olarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Senirkent’te Son Yolculuğuna Uğurlanacak

Kazada hayatını kaybeden İbrahim Can Yılmaz, yarın Senirkent’te Kıbrıs Camiinde son yolculuğuna uğurlanacak. Öte yandan kazada hayatını kaybeden Mehmet Arif Taşdemir’in ise Büyükkabaca nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.