Takside WiFi Hizmeti

Gelişen teknoloji hizmet sektöründe de yeniliklere yol açıyor. Bunun bir örneği de Isparta'da yaşandı. Isparta'da taksi hizmeti veren bir araçtaki sınırsız WiFi internet müşterilerin ilgi odağı oldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Ocak 2016 10:45
Takside WiFi Hizmeti

Hizmet sektörü yeniliklere doymuyor. Gelişen teknoloji hizmet sektöründe de yeniliklerin önünü açıyor.

Son yıllarda hemen her yaş gurubunun ilgi odağı olan ve onsuz bir hayatın neredeyse mümkün olmadığı internet artık ticari taksilerde.

Bunun ilk örneği ise Isparta'da taksicilik yapan aynı zamanda da müzikle uğraşan Ayaz Nergiz'in taksisi oldu.

Nergiz, taksisine WiFi internet sistemi kurarak, müşterilerine ulaşım anında sınırsız internet hizmeti de sundu.

Nergiz, müşterilerinin ilk önce şaşırdığını belirterek "Ben Wi Fi şifresini müşterilerimize söylediğimde önce şaka yaptığımı zannediyorlar. Ancak, telefonlarından yada tabletlerinden internete bağlandıklarında oldukça memnun kalıyorlar. Ispartalı hizmetin en iyisine layık. Biz de en üst düzey konforu müşterilerimize sunmak istedik" dedi.

Nergiz, "Bundan sonra daha özgün, daha farklı yeniliklerimiz ve hizmetlerimizde olacak. Herşey değişiyor ve gelişiyor. Buna uyum sağlamak, yenilikleri ve gelişmeleri takip edip müşterilerimize hizmet olarak sunmak zorundayız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.