Taksimcilerden ITKM Göndermesi

Isparta'da Cuma Gününden bu yana süren Gezi Park eylemleri bugün de devam edecek. TGB üyeleri Ispartalıları bugün 17:30'da eylem için toplanmaya davet etti. Ancak, toplanma yeri bir hayli ilginç.

Yayınlanma:
Taksimcilerden ITKM Göndermesi

TGB üyeleri yaptıkları çağrıda Ispartalılara saat17:30'da buluşalım mesajı gönderdi. Ancak buluşma yerini tarif edereken kullanılan ifade de dikkat çekiciyledi. ITKM inşaatı önünde toplanacak olan grup mesajında "Bitmeyen Alışveriş Merkezi yanı" ifadesi kullandı.

Yapılan çağrıda; "Taksimde günlerdir devam eden direniş tüm Türkiye çapına yayılan bir ayaklanmaya dönüştü. İstanbul'daki kıvılcım, her kesimden insanın tutuşturduğu bir aleve evrildi. Artık olay Gezi Parkı'ndan çıktı; Bugüne kadar talan edilen bütün değerlerimizi ve bağımsızlığımızı yok etmeye çalışanlara karşı isyan haline geldi. AKP faşizmine ve her türlü talana karşı çıkan TGB sizleri de bu mücadeleye davet ediyor. Başı boş bir isyan değil, vatansever devrimci kuvvetlerin disiplinli, örgütlü yürüyüşü şarttır. Amacımız haklarımızı bilinçli ve örgütlü biçimde savunmaktır. Bunun için TGB yarın saat 17.30'da Cumhuriyet Caddesi Halkbankası önünde (Bitmeyen Alışveriş Merkezi yanı) toplanıyoruz. Kortejimizi oluşturuyoruz" ifadeleri yer aldı.

Dün gece boyu teyakkuzda olan polis bugün de kentte bir olumsuzluk yaşanmaması için görev yapıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum