Tanal'dan Özel'e: Seni Avukat Olarak Yanımda Çalıştırmam

TBMM Adalet Komisyonunda CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'e; ""Benim hukuk bürom var, seni avukat olarak yanımda çalıştırmam" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2014 10:17
Tanal'dan Özel'e: Seni Avukat Olarak Yanımda Çalıştırmam

TBMM Adalet Komisyonu, aramalarda "kuvvetli şüphe" şartını "makul şüphe"ye dönüştüren, hakim ve savcıların ücretlerinde artış düzenleyen, Yargıtay ve Danıştay'da daire ve üye sayısını artıran teklifi görüştü.

Hakimler ve Savcılar Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi üzerinde söz alan muhalefet milletvekilleri, teklife ilişkin eleştirilerini dile getirdi ve AK Parti'li milletvekillerinin imzasıyla sunulan 3 ayrı teklifin birleştirilmesine karşı çıktı.

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel'e, "Benim hukuk bürom var, seni avukat olarak yanımda çalıştırmam" karşılığını verdi.

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, 17 Aralık soruşturmasında takipsizlik kararı veren savcının Yargıtay'a üye atanacağının söylendiğini ifade ederek, "Göreceğiz sayın Bakan, ama arzu edilen adalet bu değildir.
Bizim bugün burada yaptığımız adalet arayışı değildir" diye konuştu.

AK Parti'li milletvekilleri, CHP Konya Milletvekili Atilla Kart'ın, "Siz tiyatro oynayabilirsiniz ama biz oynayamayız" sözlerine tepki gösterdi. Kart, "Yapılan bu düzenlemeler Partizanyargı yapılanmasının ayaklarıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum