Tanıtım Günleri Başladı

Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde 12 - 15 Haziran tarihlerinde, arasında düzenlenecek olan "Isparta Tanıtım Günleri" başlıdı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2014 17:28
Tanıtım Günleri Başladı

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Isparta Tanıtım Günleri'ne Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Orman ve Su İşleri BakanıVeysel Eroğlu ile Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvanda katıldı.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Isparta güllerin ve göllerin şehri. Gül denince en sevgili peygamber efendimiz aklımıza gelir" dedi.

Zeybekci, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki Isparta Tanıtım Günleri'nin açılışında yaptığı konuşmada, Ispartalılarla olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Isparta'nın güllerin ve göllerin şehri olarak bilindiğini dile getiren Zeybekci, "Gül denince en sevgili, peygamber efendimiz aklımıza gelir" dedi.

Yöreye özgü halk danslarının sergilendiği açılış töreninde, Atatürk'ü canlandıran bir sanatçı Atatürk'ün Isparta ziyareti sırasındaki konuşmasını okudu ve yöreye özgü zeybek oyununu oynadı.

Açılış töreninin ardından bakanlar AKM'deki Isparta'ya özgü ürünlerin sergilendiği stantları gezdi.





   

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum