Tanıtım Günlerinde Yalvaç Rüzgarı

Ankara Kültür Merkezinde düzenlenen Isparta Tanıtım Günlerine damgayı vuran Yalvaç Belediyesi ilk gününde binlerce kişiyi misafir etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Haziran 2014 09:18
Tanıtım Günlerinde Yalvaç Rüzgarı

Ankara’da düzenlenen Isparta Tanıtım günlerinde etkin bir görev alan Yalvaç Belediyesine ait stant tanıtım günlerinin en başarılı ve en aktif standı olmayı başardı. Milletvekillerinden Belediye Başkanlarına Kamu Görevlilerinden Ankara’da yaşayan Ispartalılara kadar birçok kişi bugün 1 günde 5000 Yılı Yaşadı.

Gelen Misafirler ile tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ; ‘Fuarın en etkin standı olmanın verdiği mutluluğu ve onurunu taşıdıklarını ifade ederken sözlerine şöyle devam etti :’Tarih, Kültür ve Turizm şehri olan ilçemiz Yalvaç’ı tanıtmak ve İlçemize daha çok ziyaretçi kabul edebilmek için Pisidia Antoikcheia’dan hamursumuza minyatür at arabalarımızdan kaymak, haşhaş ve deri el sanatlarımız da dâhil olmak üzere bir çok ürünü ve eserimizi burada sergiliyoruz. Bugün ilk gün olmasına rağmen ziyaretçilerimizin çok olması bizleri memnun etti. Diğer günlerde de inşallah etkin bir çalışma ile İlçemizi ve İlimizi en iyi şekilde tanıtacağız ve Cuma günü de Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’yi standımız da ağırlayacağız ’’dedi.







    

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum