Tanıtım Pulları Hazır

Tanıtım Pulları Hazır

Yayınlanma:
Tanıtım Pulları Hazır

Isparta’nın yurtiçi ve yurtdışı boyutunda tanıtımına katkı sağlamak için Isparta Gülü, Lavanta, Davraz Kayak Merkezi ve Eğirdir Gölü temalı hatıra pulları basılarak PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk tarafından Kültür ve Turizm Müdürü Osman Çot’a teslim edildi. 

Dün saat 11.00’de Kültür ve Turizm Müdürlüğü makamında gerçekleştirilen teslim töreninde bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdür Vekili Osman Çot, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Türkiye’nin Gül Bahçesi olarak tanınan ve binlerce yıllık tarihe sahip olan Isparta kültürüyle, ekonomisiyle, turistik ve doğal güzellikleriyle ülkemizin ve göller bölgesinin en gözde illeri arasında yer almaktadır.

ÇOT; “BU PULLAR ŞEHRİMİZİN TANITIMINA 

ÖNEMLİ KATKIDA BULUNACAK” 

Isparta Turizmi, gerçekleştirilen çalışmalar ve yatırımlarla ülke turizmi içindeki payını ve önemini giderek artırmakta, Isparta coğrafyası üzerinde sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri ile her yıl daha fazla ziyaretçi ağırlamaktadır. 15 - 22 Nisan Tarihleri arasında kutlanan 42. Turizm Haftası münasebetiyle; Ülkemizin sayılı Kayak merkezleri arasına yer alan Davraz Kayak Merkezi, 100 yılı aşkın bir süredir üretilen Gül’ü, son yıllarda yıldızı parlayan Lavanta’sı ve yedi renkli gölümüz olan Eğirdir

Gölü gibi önemli değerlerimizin yurt içi ve yurtdışında tanıtılması amaçlı Isparta PTT Baş Müdürlüğü işbirliği ile Hatıra Pulu basımı gerçekleştirilmiştir.

“AMACIMIZ, ŞEHRİMİZİN 

TURİZM İVMESİNİ YÜKSELTMEK” 

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarla, var olan bu talebi daha da yoğunlaştırmak ve turizm sektörünün sürdürülebilir bir gelişme içerisinde büyümesini sağlayarak, İlimizin ekonomik gelişme ve kalkınma sürecindeki ivmesinin yükseltilmesi amaçlıyoruz” dedi. 

ÖZTÜRK, PULLARI ÇOT’A TESLİM ETTİ 

PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk de yaptığı konuşmada, pulların şehrin turizm tanıtımına katkı sunmasından dolayı memnuniyet duyduklarını vurguladı. Daha sonra basımı tamamlanan Isparta Gülü, Lavanta, Davraz Kayak Merkezi ve Eğirdir Gölü temalı hatıra pulları PTT Başmüdürü Hüseyin Öztürk tarafından Kültür ve Turizm Müdürü Osman Çot’a teslim edildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.