Taraftar Görevini Yaptı, Ya Siz Yaptınız Mı?

Taraftar Görevini Yaptı, Ya Siz Yaptınız Mı?

Yayınlanma:
Taraftar Görevini Yaptı,  Ya Siz Yaptınız Mı?

 Isparta Davrazspor Taraftarları, takımın daha ilk yarıda lige havlu atmasının kendilerini büyük üzüntüye boğduğunu belirterek; “Biz gerek sahamızda gerek deplasmanda takımımızı yalnız bırakmayarak görevimizi yaptık. Peki, Teknik Heyet ve Futbolcular yaptı mı? Maalesef hayır” dediler.

Bölgesel Amatör Futbol Liginde 7. Grupta Isparta’yı temsil eden Isparta Davrazspor ligin onüçüncü haftası ve ilk yarının son maçında önceki gün Isparta Atatürk Stadyumunda kendisi gibi henüz mağlubiyeti bulunmayan ve grup lideri Serik Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı her zaman olduğu gibi yine yaklaşık 7 bin dolayında Isparta Davrazspor taraftarı izledi. 

6 PUANLIK MAÇI 

KAZANAMADI 

Isparta Davrazspor, puan durumunda kendisinden 8 puan önde olan ve grup lideri konumundaki şampiyonluk yarışındaki rakibi Serik Belediyespor karşısında maçın ilk dakikalarında oldukça zorlandı. Kaleci Sofunun yediği hatalı gollerle rakibi karşısında bir ara 2 – 0 mağlup duruma düşen Yeşil – Pembeli ekip, binlerce taraftarının desteği ile kendine geldi durumu 2 – 2’ye getirdi. Ancak, ligin son dakikalarında  konuk ekip bir gol daha buldu ve sahadan altın değerinde üç puanla ayrılarak şampiyonluğu da büyük oranda garantiledi. 

“BİZ GÖREVİMİZİ YAPTIK 

AMA SİZ YAPMADINIZ” 

Geçen yıl takımın en azından sezonun son haftasına kadar şampiyonluk kovaladığını, ancak bu yıl daha ligin ilk yarısında şampiyonluğu kaybettiğini ifade eden Yeşil – Pembeli taraftarlar, bu durumun kendilerini kahrettiğini belirttiler. Taraftarlar; “Yazık oldu, gerçekten çok yazık oldu. Bizlerden sezon başında ne istenmişti? Maçlara gelelim ve takımımıza maç boyunca destek olalım. Biz de görevimizi tam olarak yaptık ve takımımızı gerek deplasmanda gerek kendi sahamızda tribünleri doldurarak ve takımımıza destek vererek yerine getirdik. Ama sonuç rezalet. Neden? 

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN 

TAKIM BERABERLİĞE SEVİNMEZ”

Çünkü, futboldan anlamayan yöneticiler, Teknik Direktör konumuna erişmeden ve bu konuda tecrübesi bile olmayan Antrenörün sezon başında takımın başına getirilmesi ve özellikle son haftalarda doğru – dürüst futbol oynamayan futbolcular. Son zamanlarda takım adeta beraberliğe sevinir hale gelmişti. Oysa, şampiyonluğa oynayan bir takım berabere kaldığı zaman ‘Eyvah 2 puan kaybettik’ diye düşünmelidir. Ama bizim takım ‘Oh be, bu maçtan da 1 puan çıkardık’ diye düşündü. Dolayısıyla, 12 maçta 5 defa berabere kalınmaz ki. 

“SERİK ŞAMPİYONLUĞU DAHA

İLK YARIDA GARANTİLEDİ” 

Geçen yıl bir golle şampiyonluğu kaçırmıştık, bu yıl daha ilk yarıda kaçırdık. Bunun hesabını, durumu bu hale getiren herkes vermelidir. Serik Belediyespor’u gerçekten tebrik etmek lazım. Adamlar işi ligin başından bu yana sıkı tuttu ve ilk yarıda oynadıkları 13 maçın 12’sinden galibiyetle ayrıldı. Şampiyonluktaki en büyük rakipleri olan bizim takım Isparta Davrazspor’u bile Isparta’da yenme başarısı gösterdiler. İlk yarıda bir defa bile mağlup olmayan ve en yakın rakibine 11 puan fark atmış bir takım ikinci yarıda 4 defa mağlup olur mu? Bunun böyle olmasını ve Isparta Davrazspor’un da ikinci yarı 13 maçın hepsini kazanarak şampiyon olmasını düşünmek hayalcilikten başka bir şey olmaz. 

“TAKIM, BERABERLİĞE 

BİLE SEVİNİR HALE GELDİ” 

Kaleci demişsiniz evlere şenlik. Geleni kaleye alıyor, gideni alıyor. Teknik Direktör maçı okuyamıyor. Gerçekte baktığımızda Isparta Davrazspor, hiçbir zaman büyük takım olamadı. Neden? Büyük takım, mağlup duruma düşse bile maç sonuna kadar maçı lehine çevirir. Ama bizim takım çeviremedi. Büyük takımda, oyuna giren futbolcular oyunun kaderini değiştirecek etki yaparlar. Bizim Teknik Direktör maçların ikinci yarılarında üç kişiyi çıkarıp, üç kişiyi oyuna soktu. Oyunda hiçbir değişiklik yok. Hiçbir hareketlilik ve kıpırdanma yok. Aynı hamam aynı tas. 

“BİZ TARAFTARLARA, BU ŞEHRE 

VE HARCANAN PARALARA YAZIK OLDU” 

Sonuçta; Maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan ve maçı kazanması halinde rakibi ile olan 8 puanlık farkı 5 puana düşürmeyi planlayan Isparta Davrazspor, sezonun en önemli maçında sahadan mağlubiyetle ayrılınca rakibi ile arasındaki puan farkı da 11’e yükseldi. Bu sonuçla, Yeşil – Pembeli ekibin bu sezon da şampiyonluk umutları bitti. 

Olan yine, takımı gerek kendi sahasında gerek deplasmanda cefakarca destekleyen biz taraftarlara, takıma harcanan milyonlara ve Bölgesel Amatör Ligde mücadele etmesine rağmen ilçe takımları ile bile baş edemeyen koskoca Isparta şehrine oldu” dediler. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.