Taraftara Çağrı

Taraftara Çağrı

Yayınlanma:
Taraftara Çağrı

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Gökhan Çelebi, bugün Bucak Belediye Oğuzhanspor ile son derece önemli bir karşılaşma oynayacaklarını belirterek; “Taraftarlarımız bizim için çok önemli. Onlar bizim 12. Adamımızdır. Onun için tüm taraftarlarımızı bugünkü maçta stadyuma bekliyorum” dedi. 

 

Isparta Davrazspor Teknik Direktörü Gökhan Çelebi, taraftara seslenerek, “Bizim için ister kupa maçı olsun, ister lig maçı olsun her maç final. Sezona çok iyi bir giriş yapmak istiyoruz. Bu maç sezon öncesi bir anlamda güzel bir prova niteliğinde olacak. Onun için Takımımızı sonuna kadar destekleyin. Futbolcuyu oynatan taraftardır” dedi. Gelecek ay başlayacak olan Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi verecek olan Isparta Davrazspor’da kupa rüzgarı esiyor. 

ÇELEBİ; “BİZİM İÇİN 

HER MAÇ ÇOK ÖNEMLİ” 

Isparta Davrazspor’u önümüzdeki sezon hak ettiği yere yani şampiyonluğa ulaştırmak için elinden gelen her türlü çabayı ortaya koyacağını ifade eden Teknik Direktör Gökhan Çelebi; “Bilindiği gibi, Isparta Davrazspor olarak geçen yıl şampiyonluğu bir golle kaçırmıştık. Ancak, o hataları bu yıl tekrarlamak istemiyoruz ve gelecek ay başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig 7. Grubu mutlak surette şampiyon olarak tamamlamak istiyoruz. Biz, hiçbir maçı küçümsemiyoruz. Bizim için her maç bir final. Sezon başlamadın bugün karşılaşacağımız Bucak Belediye Oğuzhanspor maçı hazırlıklarımızı tamamladık. Bu maça mutlak galibiyet parolasıyla hazırlandık ve inşallah sahadan da galibiyetle ayrılan taraf biz olacağız. Çünkü, Türkiye Ziraat Kupasında rakibimizi yenerek bir üst tura çıkmak istiyoruz.  Galibiyetten başka bir şey düşünmüyoruz. Öncelikle biz kendi işimize bakacağız. Sahaya çıkıp maçımızı en iyi şekilde oynayacağız. Takımımızda yetenekli ve iyi oyuncular bulunuyor. Bu oyuncularımıza yaptığımız son takviyelerle takımımız iyice güçlenmiş durumda. 

“TARAFTARLARIMIZA 

GÜVENİYORUM” 

Isparta’da taraftar olayı bir başka. Sağolsunlar geçen sezon tüm maçlarda bizi kendi sahamızda da deplasmanda da desteklerini esirgemediler. Bu desteğin bu sezonda da süreceğini ve ilk örneğinin ise bugün oynayacağımız Kupa maçında yaşanacağını düşünüyorum. Taraftarlarımızın bugünkü maçta tribünleri tıklım tıklım dolduracaklarına inancım tamdır. İnşaallah taraftarlarımız tribünleri doldururlar ve bize destek olurlar.

“TARAFTARLARIMIZ BUCAK MAÇINDA EN 

BÜYÜK DESTEKÇİMİZ OLACAKTIR” 

Taraftarın desteği bizim için çok önemli. Futbolcuyu oynatan taraftardır. Bizimle birlikte kendilerini bugün Atatürk Stadyumunda oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Bucak Belediye Oğuzhanspor maçına bekliyoruz. Takımımızı 90 dakika desteklesinler. Maçın başında ufak tefek sorunlar olabilir. Ama maç boyunca futbolcularımızı destekleyelim. Allah’ın izniyle bu maçı kazanarak bir üst tura çıkacağız” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum