'Taraftarı Zor Tutuyoruz, Bizden Günah Gitti

Beşiktaş, Kasımpaşa maçının tekrarı ısrarından vazgeçmiyor. Yaşananları 3 temmuz sürecine benzeten İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, "Taraftarı zor tutuyoruz, bizden günah gitti" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Aralık 2013 14:03
'Taraftarı Zor Tutuyoruz, Bizden Günah Gitti

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Kasımpaşa maçının tekrarlanması içinçalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Taraftar baskısına dikkat çeken Çebi, "Beşiktaş taraftarının sitemi var. Kendilerini zor tutuyoruz. Haklı olarak bu işi beceremiyor musunuz şeklinde yorumlar yapıyorlar. Bizden günah gitti. Bizbundan sonraki gelişmelerden sorumlu değiliz ve mesuliyet alamayız" dedi.

Ocak ayının ilk haftasında karar çıkacağı yönünde bazı bilgilere ulaştıklarını ifade eden Çebi, "Kasımpaşa tarafı da bu eziklikle yaşamak istemez. Kendileri de biliyor ancak telaffuz etmiyorlar. Bu olayın üstünü kapatmaya çalışmak 3 temmuz süreci gibi olur. Bu iş FutbolFederasyonu'nun yakasını bırakmaz" diye konuştu.

"FEDERASYON İÇİN BİR FIRSAT"
Maçın tekrarlanmasının federasyon için bir fırsat olduğunu savunan Ahmet Nur Çebi, "Kararıhemen vermemeleri konu üzerinde biraz daha görüşme isteğinde olmaları zaten bir rahatsızlıkiçinde olduklarını gösteriyor. Futbol Federasyonu yönetimi "Benim kurullarım bu kararı verdi, benim yapacağım bir şey yok" diyemez. O zaman federasyona gerek duyulmaz" ifadelerinikullandı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Kasımpaşa-Beşiktaş maçının hemen ardından birtelevizyon programına bağlanmış ve maçın hakemini savunmuştu. Alp'ın bu hareketiyle kurullarıetki altına aldığını savunan Çebi, "Bunu bilinçli mi yaptı? Birisinin isteklerine göre mi yaptı? bilmiyorum. En ufak hata yapan insanlar cezalandırılırken bu kararların alınması ne kadardoğru" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.