Taraftarlardan Yönetime Luka’yı Satmayın Çağrısı

Taraftarlardan Yönetime Luka’yı Satmayın Çağrısı

Yayınlanma:
Taraftarlardan Yönetime Luka’yı Satmayın Çağrısı

Isparta Davrazsporlu taraftarlar, geçen sezon devre arasında Bartın’dan alınan Lungelo Mtshali’nin Yeşil – Pembeli takımda kaldığı 1,5 sezonluk sürede takıma en fazla desteği ve katkısı olan futbolcu olduğunu belirterek, “Yönetime sesleniyoruz. Luka’ya asla satmayın. Yoksa gelecek yıl da şampiyonluk şimdiden hayal olur” dediler. 

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’ta mücadele eden Isparta Davrazspor, 8 Nisan 2018 Pazar günü oynanan karşılaşmalarla sona eren sezonda geçen yıl olduğu gibi yine şampiyonluk ipini göğüsleyemedi ve ligi ikinci bitirdi. 

ISPARTA DAVRAZSPOR 

SEZONDA 53 PUAN TOPLADI

Yeşil – Pembeliler, geçtiğimiz hafta Pazar günü yani 8 Nisan 2018 tarihinde sona eren sezonun son maçında ise sahaya gençlerle çıkan ve şampiyonluğu haftalar öncesinden garantilemiş olan Serik Belediyespor takımını 2 – 0 mağlup ederek tamamladı. Isparta Davrazspor, sezon boyunca oynadığı 26 karşılaşmada 15 galibiyet, 8 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak sezonu 53 puanla ikinci sırada kapattı. Yeşil – Pembeliler 26 maçta rakip kalelere 50 gol atarken, kalesinde de 26 gol gördü ve sezonu (+24) averajla bitirdi. 

LUKA GEÇEN SEZON ARASI 

BARTIN’DAN GELDİ 

Geçen sezonun yarısı ve bu sezonun tamamında Isparta Davrazspor forması giyerek attığı gollerle adeta takımını sırtlayan Güney Afrikalı santrfor S. Lungelo Mtshali Yeşil – Pembeli ekibe 16 Şubat 2017 tarihinde yani geçen sezonun devre arasında Bartınspor’dan transfer edildi. Isparta Davrazspor, geçen yıl sezon bitişinde sözleşmesi biten siyahi futbolcu ile masaya oturarak tekrar sözleşme imzaladı. Ancak, bir sezonluk yapılan sözleşme bu sezonun sonunda bitti ve şimdi 1. Lig ekiplerinde Erzurum Büyükşehir Belediyespor Lungelo’yu almak için girişimlere başladı. 

“YÖNETİM LUKA’YA 

ASLA SATMASIN” 

Lungelo Mtshali’nin Isparta Davrazspor’da oynadığı 1,5 sezonluk sürede takıma en fazla desteği ve katkısı olan futbolcu olduğunu vurgulayan taraftarlar, bu futbolcunun asla satılmaması için yönetime çağrıda bulundular. 

 “ISPARTA DAVRAZSPOR’UN ATTIĞI 

50 GOLÜN 25’İNİ LUKA KAYDETTİ”

Isparta Davrazspor’un geçen sezon rakip ağlara gönderdiği 50 golün neredeyse yarısını Luka’nın kaydettiğini ifade eden taraftarlar; “Bu futbolcu gerek becerisi gerek sempatisi bakımından Isparta halkının ve Yeşil – Pembeli taraftarların sevgilisi oldu. Biz kendisini çok sevdik ve asla Isparta Davrazspor’dan gitmesini istemiyoruz. Kaldı ki, bu futbolcu giderse takımda gol atacak futbolcu kalmayacak. Çünkü, bu futbolcu kişisel becerileriyle en kritik maçlarda bile kendini gösterip golünü atabilme yeteneğine sahip bir futbolcu. 

“LUKA YERİ DOLDURULAMAYACAK 

BİR FUTBOLCU” 

Isparta Davrazspor’un yeni gelecek yönetimine buradan çok önemli bir çağrıda bulunuyoruz. Sakın bu futbolcuyu yani Luka’yı satmayın. Kim isterse istesin, ne kadar verirse versin satmayın. Çünkü, bu futbolcu Isparta Davrazspor için yeri doldurulamayacak kadar önemli bir futbolcu” dediler. 

 

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum