Tarihi Bir Kararın Altına İmza Attılar

Tarihi Bir Kararın Altına İmza Attılar

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Kasım 2019 13:14
Tarihi Bir Kararın Altına İmza Attılar

Kasım Ayı Isparta Belediye Meclisinde görüşülen Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) için Isparta Belediyesi ve T.M.S.F arasında yapılacak olan protokol anlaşması kararı hakkında 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği destek mesajı yayınladı.

15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Ramazan Çapan mesajında; “Isparta'nın; yıllardır çözüm bekleyen, bir türlü bitmeyen, bitirilemeyen Şehrin göbeğinde devasa bir yara halini almış, gün geçtikçe Şehri tüketen, halkımızı umutsuzluğa sevk eden Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi (ITKM) için bir yiğit adam ve yürekli arkadaşları harekete geçerek tarihi bir kararın altına imza attılar.

Gönül belediyeciliğini lafta değil icraatta olduğunu gösterdiği için ve kararlı bir duruş sergilediği için gönülleri tekrar fetheden Belediye başkanımız ve yol arkadaşları takdire şayan bir özveri sergilemiştir.
Başta Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen olmak üzere, karara imza atan Isparta Belediyesi Meclis üyelerine, Hükümet yetkililerine şahsım ve başkanı olduğum Sivil toplum örgütü 15 Temmuz Birlik ve Dayanışma Derneği adına teşekkürü bir borç bilirim. “ diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.