Tarihi Davaya Pazartesi Devam Edilecek

Eski Vali Yeniden Hakim Karşısına Çıkacak

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2017 21:54
Tarihi Davaya Pazartesi Devam Edilecek

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Mehduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’nunda bulunduğu 47’si tutuklu paralel yapı davasının 3. Mahkemesi bugün yapılacak.                         

Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına yönelik operasyon kapsamında aralarında eski Isparta Valisi Mehduh Oğuz ve eski Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu ile bazı eski rektör yardımcılarının da bulunduğu 47’si tutuklu, 130 sanığın yargılandığı davada üçüncü mahkeme bugün başlıyor. 

İlk duruşmada, eski Rektör yardımcıları Prof. Dr. Şakir Şahin, Prof. Dr. Hüseyin Akyıldız ile üniversitede görevli bir memur, ikinci duruşmada da bir üniversite personeli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. İkinci mahkemede Akşehir Cezaevinde bulunan Isparta Eski Valisi Memduh Oğuz da SEGBİS aracılığıyla savunmasını yapmış, diğer sanık ve tanıklarda dinlenmişti. Bugün başlayacak olan mahkemede tanıkların dinlenmesine devam edileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.