Tarihi Eserleri Satmaya Çalışıyordu

Janadarma Göz açtırmadı... 1 Kişi Gözaltında!

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2015 14:00
Tarihi Eserleri Satmaya Çalışıyordu

Isparta İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Kuleönü Kasabası'nda evinde bulunan eski eserleri satmaya çalışan 1 şahısla birlikte 1 adet Gül tutan kadın eli figürü, 1 adet mermer sütun ile bu mermer sütun ve figürün bir parçası olduğu değerlendirilen mermer parçaları ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; İl Merkez Kuleönü Kasabasında 1 şahsın evinde bulunan eski eserleri gece saatlerinde satacağı bilgisinin alınması üzerine, adli makamlardan alınan arama kararı ile M.D. isimli şahsın evinde yapılan aramada; Roma dönemine ait 1 adet Gül tutan kadın eli figürü, 1 adet mermer sütun ile bu mermer sütun ve figüre ait parçalar olduğu değerlendirilen mermer parçaları ele geçirildi.

Şüpheli şahıs gözaltına alınarak ifadesinin alınmasını müteakip adli makamlara sevk edildi..www.ajans32 .com

İl Jandarma Komutanlığı'ndan konuyla ilgili yapılan açıklamada "Isparta İl Jandarma Komutanlığı halkın huzur ve güvenine yönelik faaliyetlerini kararlılıkla sürdürmeye devam edecektir" denildi.ajans32

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum