Tarihi Tren Köprüsü Bayraklarla Süslenecek

6 Mart Atatürk´ün Eğirdir´e Gelişinin 83. Yıldönümü coşkuyla kutlanacak.

Yayınlanma:
Tarihi Tren Köprüsü Bayraklarla Süslenecek

Eğirdir Belediyesi tarafından Atatürk’ün Eğirdir’e geldiğinde Beyaz Treni ile durup istirahat ettiği Tarihî Tren Köprüsü de ay-yıldızlı Türk Bayraklarıyla süslenecek. Bunun yanında Resmi Daireler, Askeri Kurum ve Kuruluşlar, Kamu ve özel İş Yerleri, Okullar ve meskenler 6 Mart 2013 Çarşamba günü sabahtan itibaren bayraklarla süslenecek.

Eğirdir Belediye Başkanı Osman Nuri Özmeral, Tarihî Tren Köprüsü’ne bir gün önce giderek incelemelerde bulundu. Başkan Özmeral, “6 Mart Atatürk´ün Eğirdir´e Gelişinin 83. Yıldönümünü hep birlikte coşkuyla kutlayacağız. Belediye Kervansaray Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılacak kutlama sonrasında programa katılanlarla birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Eğirdir’e gelerek Beyaz Trenini durdurup istirahat ettiği Tarihî Tren Köprümüze ilk defa toplu olarak çıkılacak.

Belediye olarak Tarihî Tren Köprümüzde gerekli incelemeleri yaptık. Köprümüzü en güzel şekilde ay yıldızlı Türk Bayraklarımızla süsleyeceğiz. Çıkış güzergâhını belirledik. En güzel şekilde Atatürk’ümüzün Eğirdir’e gelişini kutlayacağız. Toplu olarak Tren Köprüsüne çıkışı ilk defa bu yıl başlatıyoruz. Halkımızı kutlamalara bekliyoruz.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.