Tarık İçin Galatasaray'la Görüşmelere Başladık

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal transferi için Galatasaray ile görüşmelere başladıklarını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Aralık 2013 17:27
Tarık İçin Galatasaray'la Görüşmelere Başladık

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal için Galatasaray ile görüşmelere başladıklarını ifade ederek önemli açıklamalar yaptı.

OYALAMAYA ÇALIŞIYORLAR
Mesut Hoşcan, "Tarık'ın kafası karışık. Menajerler kafasını karıştırıyorlar. Bizim sözleşmemiz sezon sonunda bitecek. Uzun zamandır sözleşmeyi uzatmaya çalışıyoruz ama menajeri bugün yarın diyerek bizi oyalamaya çalışıyor. Tarık'ın menajeri Çarşamba günü gelecek ve son sözü söyleyeceğiz.

GEREKİRSE BEDELSİZ SATARIM
Eskişehirspor'un geleceğini planladıklarını anlatan Hoşcan, "Tarık gibi çok sayıda genç futbolcuya yatırım yapıyoruz. Eskişehirspor'un oyuncularından para kazanması gerekiyor. Kulübün hassasiyetlerini dikkate almak zorundalar. Eğer "Sezon sonu bedelsiz ayrılırız" gibi bir plan varsa bizde gerekeni yaparız. Gerekirse sezon sonuna kadar kadro dışı kalır ya da devre arasında bedelsiz olarak bir takıma satar şimdi çıkın işin içinden deriz. Çarşamba günü yapacağımızı görüşmede nihai sonuç ortaya çıkacak" diye konuştu.

GALATASARAY İLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI
Hoşcan, Galatasaray'dan resmi teklif aldınız mı şeklindeki soruya ise, "Evet. Arkadaşlarımız transfer için Galatasaray ile görüşmelere başladılar" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.