Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açıyor

Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açıyor

Yayınlanma:
Tarım ve Hayvancılık Fuarı Kapılarını Açıyor

Isparta Ticaret Borsası tarafından organize edilen ve bu yıl onüçüncüsü yapılacak olan ‘Göller Bölgesi Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’ 23 – 26 Kasım 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 

Detay Fuarcılık tarafından organize edilen fuarda bu yıl 100’ün üzerinde firma stant açacak. Isparta’nın yanı sıra Afyonkarahisar, Antalya, Burdur, Denizli, Uşak gibi bölge illerinden çok sayıda tarım ve hayvancılığa dayalı firmanın stant açacağı fuarda kamu, kurum ve kuruluşları ile sivil ve mesleki örgütler de tanıtım yapma fırsatı bulacak. 

ADAR; “FUARIMIZ ISPARTA’NIN DEĞİL, 

BÖLGENİN FUARI HALİNE GELDİ” 

Tarım ve hayvancılıkta yeni teknolojiler, yeni buluşlar ve yeni ürünlerin beğeniye sunulacağı fuara 40 bine yakın ziyaretçinin gelmesi bekleniyor. Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek olan Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın artık Isparta’nın değil bölgenin fuarı haline geldiğini söyledi.

“TARIM EKONOMİSİNE 

CİDDİ KATKISI VAR” 

Isparta’nın bu organizasyondan başka profesyonel anlamda başka bir fuarı olmadığını belirten Başkan Adar, Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın başta Isparta olmak üzere bölgenin tarım ekonomisine ciddi katkı sağladığını vurguladı. Isparta’da her geçen gün tarım ekonomisinin arttığını belirten Adar, fuar organizasyonu ile tarım ve hayvancılıktaki iddianın bir kez daha ortaya konacağının altını çizdi.

TARIM FUARI YARIN AÇILIYOR…

Isparta Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar, 13. Yayla Şartlarında Tarım ve Hayvancılık Fuarı’nın 23 Kasım 2017 Perşembe günü yani yarın saat 14.00’de Işıkkent Mahallesindeki Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde açılacağını sözlerine ekledi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.