Tarıma Değer Katanlar

Tarıma Değer Katanlar

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2015 11:19
Tarıma Değer Katanlar

Tarım sektörüne en fazla kredi kullandıran özel banka olan DenizBank, sektörün paydaşları ile beraber hareket ederek tarıma destek vermeye devam ediyor. Bu çerçevede, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile DenizBank’ın tarım sektörünün gelişimine katkı sağlama yönündeki çalışmalarının önemli bir parçası olan “Tarıma Değer Katanlar” yarışması kapsamında Isparta’da bir buluşma düzenlendi.

DenizBank Akdeniz Bölge Satış Müdürü Nil Sezgin, DenizBank Isparta Şube Müdürü Mesut Saraç, Denizbank Gülkent Şube Müdürü Nizamettin Kayar, Isparta Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdür vekili Dr. Said Bilginturan ile İl Müdürlüğü Tar-Gel personeli toplantıda hazır bulundular. DenizBank’ın ev sahipliğindeki buluşmada yarışmaya dair bilgilerin yanı sıra DenizBank’ın tarım sektörüne verdiği destekler ayrıntılarıyla ele alındı.

“Üreticimizin yanında olmaya devam edeceğiz”
Toplantıda bir konuşma yapan DenizBank Akdeniz Bölge Satış Müdürü Nil Sezgin, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yürütülen bu yarışma ile tarıma değer katan projelerin yaygınlaşmasına destek olmaktan büyük mutluluk duyduklarının altını çizdi.

Sezgin şöyle devam etti: “Tarıma yaptığımız büyük yatırımlar ve üreticimize tanıdığımız önemli avantajlarla, özel sektör bankaları arasında ilk sırada yer alıyoruz. Türkiye’de ilk kez bir özel bankada Tarım Bankacılığı Bölümü’nü tesis ederek sektöre çok daha fazla yoğunlaşma imkânı bulduk. Tarım gibi ülke ekonomimiz için stratejik öneme sahip bir alanda, uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile Türkiye’nin öncü ve lider “Tarım Bankası” konumunda bulunuyoruz.



  

Tarım sektörünün üstlendiği sosyal işleve yürekten inandıklarını ve faaliyet gösterdikleri topluma fayda sağlamak üzere Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile birlikte birçok projeye imza attıklarını belirten Sezgin şunları söyledi; “Tarımsal üreticilerimizi, finansal verimlilik araçlarının yanında eğitim anlamında da desteklemek amacıyla Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımız işbirliğinde ‘5.000 köye 500.000’ adet tarımsal içerikli kitap dağıtımı projesini gerçekleştirdik. Diğer yandan geçtiğimiz yıl 6.’sı düzenlenen Tarım ve İnsan konulu fotoğraf yarışmasını ilk günden bu yana desteklemekten mutluluk duyuyor, tarımla olan gönül bağımızı çeşitli projelerle güçlendiriyoruz. Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen ve bugün bizleri bir araya getiren “Tarıma Değer Katanlar Yarışması” da bu yöndeki çabalarımızdan birisi. Üreticimizin, insanımızın yanında olmaya, hayatlarında değer yaratacak çalışmalar üretmeye devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.