Tartışma Kanlı Bitti

Tartışma Kanlı Bitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2015 10:35
Tartışma Kanlı Bitti

21 yaşındaki genç az çalıştın çok çalıştın tartışması yaşadığı 25 yaşındaki şahısı herkesin gözü önünde bıçakladı

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde işlek bir cadde üzerinde bıçaklı hesaplaşma yaşandı. 21 yaşındaki Gürhan Aydın, Yeşilçınar Bulvarı üzerinde karşılaştığı 25 yaşındaki Tuncer Çürükçü’ye bıçakla saldırdı. İşten evlerine dönen insanların gözü önünde şahısı karnından bıçaklayan Gürhan Aydın daha sonra olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Ambulans gelinceye kadar vatandaşların yardım etmeye çalıştığı yaralı daha sonra hastaneye kaldırıldı. Olayı duyarak suç mahalline koşan yaralının annesi, küçük kardeşi ve oğlu yolda biriken kanlara bakarak sinir krizi geçirdi.

KISA SÜREDE YAKALANDI
Bıçakla adam yaralayan Gürhan Aydın polis tarafından kısa sürede ele geçirilerek sorgulanmak üzere karakola götürülürken yaralı Yalvaç Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

KAVGA ÇALIŞMA YÜZÜNDEN ÇIKTI İDDİASI
Bir suçtan dolayı her iki şahısında Adli Denetimli Serbestlik hükümlerine tabi olarak Yalvaç Adliyesi’nde görev yaptıkları ve burada ‘Sen az çalışıyorsun, ben çok çalışıyorum’ diyerek daha önce tartışıp kavga ettikleri bu kavganında bu nedenle çıktığını ileri süren sanık Gürhan Aydın, şahısın kendisine sopa ile saldırdığını belirtti. Kendisini korumak için cebinde taşıdığı sustalı diye tabir edilen bıçağı sol göğüs bölgesine 4 bıçak, sol koluna 2, 1 bıçak darbesi de başına aldığı tespit edildi. Bıçağın akciğere da zarar verdiği öğrenildi.

Yaralı Yalvaç Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalenin ardından SDÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne hayati tehlike kaydı ile sevk edildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.