Tartışma Kanlı Bitti

Tartışma Kanlı Bitti

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Haziran 2016 16:54
Tartışma Kanlı Bitti

Yalvaç Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde taşeron firma işçisi olarak çalışan S. D (35) çöp kamyonunun sokağa girişini engelleyen aracın sahibi ile tartışması sonucu bıçaklandı. Sırtından aldığı bıçak darbesi ile yaralanan çavuş hastanede tedavi edildi.

Olay geçtiğimiz Cumartesi günü Görgü Cami Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre sokağa çöp almak üzere giden işçiler buraya park edilmiş olan bir araç yüzünden sokağa giremediler. Araç sahibine bu aracın alınması konusunda uyarıda bulundukları ancak şahısın almadığını ileri sürerek personel çevuşu olan S.D’yi aradılar.

Belirtilen adrese giderek araç sahibi olan T.H (32) ile görüşen çavuş S.D arasında tartışma çıktığı tartışmanın büyümes üzerine T.H’nin şahısı sırtının omuz bölgesinden bıçakla yaraladığı öğrenildi.

Yaralanan şahıs hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken T.H polis tarafından sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Olayı duyan temizlik işçileri bir anda Emniyet Müdürlüğü Polis Merkezi tarafında toplanarak olaya tepki gösterdiler. Belediye ve Emniyet ekiplerinin devreye girmesi üzerine olaysız bir şekilde dağılan işçiler bir taşkınlığa sebebiyet vermedi. Savcılığa sevk edilen T.H buradaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.