Tartışmalara Rağmen Birlikteyiz Mesajı Verdiler

Son günlerde sık sık parti içi tartışmalarla gündeme gelen CHP’de il başkanları ortak bir deklarasyon yayınlayarak birlik beraberlik içindeyiz mesajı verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Şubat 2013 14:26
Tartışmalara Rağmen Birlikteyiz Mesajı Verdiler

Son günlerde sık sık parti içi tartışmalarla gündeme gelen CHP’de il başkanları ortak deklarasyon yayınlayarak birlik beraberlik mesajı verdi.
Özellikle CHP içersindeki ulusalcı milletvekillerinin istifa ederek İşçi Partisi’ne katılacakları ve mecliste yeni bir grup kuracakları iddialarının ardından gözlerin çevrildiği CHP’de İl Başkanları ortak bir açıklama yayınladı.

81 İl Başkanı adına yapılan açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasında söylediği sözlerin sonuna kadar arkasındayız” denildi.

Ankara İl Başkanı Zeki Alçin’in konuşmasından sonra, 81 İl Başkanının onayıyla hazırlanan ortak açıklamayı okuyan CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, “Son günlerde, parti içi tartışmaları gerekçe göstererek Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan söylemleri izliyor, tüm CHP’liler gibi, itibar etmiyoruz. Genel Başkanımıza, onun, özgürlüğü ve değişimi esas alan vizyonuna dün olduğu gibi bugün de sahip çıkıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.