Tartıştığı Kişiyi Silahla Yaraladı

Şarkikaraağaç ilçesinde bir kişi silahla yaralandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2013 11:57
Tartıştığı Kişiyi Silahla Yaraladı

Edinilen bilgiye göre, olay Orta Mahalle Kızıldağ yolu üzerinde meydana geldi. Kendine ait otomobili ile köprü köyünden Şarkikaraağaç’a gelen Veli B. İsimli şahıs, daha önceden tanıdığı ve aralarında husumet bulunmayan Ali G. ile bir süre konuştuktan sonra tartışmaya başladı.

Veli B. üzerinde getirdiği av tüfeği ile Ali G.’yi iki ayağına ateş ederek yaraladı. Çevrede bulunanların yardımıyla Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesine kaldırılan Ali G. tedavi altına alındı.

Ali G.’yi tüfekle 4 el ateş ederek yaralayan Veli B. ise geldiği araçla olay yerinen kaçtı. Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı saldırganı yakalamak için harekete geçti.

Ali G. Şarkikaraağaç Dr. Sadettin Bilgiç Devlet Hastanesinde yapılan ilk müdehalesinin ardından Isparta Tıp Fakültesine sevk edildi. Sağlık durumu iyi olduğu bildirilirken olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Haber - Foto : Fatih DEMİRTAŞ / Şarkikaraağaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum