Taş Medreselilerden Günaydın’a Ziyaret

Taş Medreseliler Gurubu Türkiye’yi karış karış gezerek 12 Eylül döneminde cezaevinde yatan ülkücülerle bir araya geliyor, şehitlerin mezarlarını ziyaret ediyor ve yakınları ile görüşmeler gerçekleştirerek, istek ve taleplerini alıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ağustos 2013 17:38
Taş Medreselilerden Günaydın’a Ziyaret

Taş Medreseliler ayrıca gittikleri illerde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) teşkilatları ile belediye başkanlarını da ziyaret ediyor. Bu kapsamda Isparta’ya gelen Taş Medreseliler Gurubu, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ı da makamında ziyaret etti.

MHP İl Başkanı İsa Yalçın, Ülkü Ocakları Başkanı Akif Çapraz ve partililerle beraber Başkan Günaydın’ı ziyaret eden Naim Yanık, İlhami Erdoğan, Hüseyin Kocabaş, Hakverdi Satılmış ve Yener Yurteri’den oluşan Taş Medreseliler şehir ile ilgili genel bilgiler aldı.

Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı görüşmede Taş Medreseliler Gurubu adına konuşan Naim Yanık, ziyaretleri MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin özel talimatları ile gerçekleştirdiklerini anlattı.

Yanık, “Taş Medreseliler adına cezaevi arkadaşlarımızı ziyaret ediyoruz, onlarla sohbet, muhabbet ediyoruz. Bir araya geliyoruz. Yine şehitlerimizin mezarlarını geziyoruz. Şehit yakınlarıyla buluşup onların dertleri, sıkıntıları varsa onları gidermek için elimizden geleni yapıyoruz. Yine gittiğimiz şehirlerin manevi liderlerini Milliyetçi Harekete, Ülkücü harekete yıllarca hizmet etmiş abilerimizin ellerini öpüyor, gönüllerini hoş etmek için yola çıktık. Gittiğimiz yerlerde ayrıca il başkanlarımızı, ocak başkanlarımızı varsa belediye başkanlarımızı da ziyaret ediyoruz, kendileri ile sohbet ediyoruz, görüşlerini ve sıkıntılarını dinliyoruz. Daha sonra hazırladığımız raporları Genel Merkezimize sunuyoruz. Bu vesileyle de bugün Isparta’dayız ve burada bulunmaktan, gül şehrinde bulunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Taş Medreseliler Gurubu’nun Isparta’yı ve belediyeyi ziyaret etmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, “Bu arada eski cankardaş cezaevi arkadaşlarını, siyasi arkadaşlarını, şehitlerimizin bizzat mezarlarını ve yaşayan dostlarını, bir zamanlar birlikte oldukları arkadaşlarını tek tek bulup sohbet ediyorlar. Yaptıkları bu çalışma çok medeni ve insani olay. Özlemleri ile beraber bütünleştiriyorlar. Bu çalışmalarından dolayı kendilerini tebrik ediyorum.

Çünkü bizim bunlara, birlik, beraberliğe ihtiyacımız var. Ülkücülüğün en güzel örneğini veriyorlar. Kendilerinin belediyemizi ziyaretlerinden dolayı da çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Ülkemizin yolu, yönü, başarısı açık olsun diliyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.