Taş: 'Sarayönü’nde Yapılanlar Çok Çirkindi'

Emrespor Teknik Sorumlusu Sait Taş, Sarayönü Belediyespor maçını değerlendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Şubat 2012 15:02
Taş: 'Sarayönü’nde Yapılanlar Çok Çirkindi'

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi 7. Grup’taki temsilcilerinden Emrespor’da erteleme maçında deplasmanda karşılaştığı Konya Sarayönü Belediyespor maçından 2-0’lık mağlubiyetle ayrılmanın üzüntüsü yaşanıyor. Ligin ilk yarısında 3-1 mağlup ettiği rakibine rövanşta yenilen kırmızı-siyahlıların Teknik Patronu Sait Taş, zorlu maçı değerlendirdi.

Konya deplasmanında maçın başından sonuna kadar Sarayönü teknik heyetinin, futbolcularının ve yöneticilerinin sportmenlik dışı hareketleriyle karşılaştıklarını ileri süren Taş, “Bu yapılanlara emniyette dahil oldu. Antalya bölgesi hakemleri ise rezil bir maç yönettiler” dedi.

Sarayönü Belediyespor’la kritik bir maç oynadıklarını ve 19. dakikada geriye düştüklerini belirten Taş, “Sarayönü Belediyespor karşısında oyuncularım iyi mücadele ettiler. Geriye düşmemize rağmen etkili pozisyonlara da girdik. Ancak karşılaşmanın başından sonuna kadar takımımıza yapılanlara üzüldüm. Teknik heyetinden, futbolcularına ve yöneticilerine kadar sportmenlik dışı hareketleriyle karşılaştık. Her şey daha önceden planlanmış. Bu yapılanlara emniyette dahil oldu. Antalya Bölgesi Hakemleri Şafak Kalender, Abdullah İnan, Hakan Betaş’da rezil bir maç yönettiler. Bunca yıldır futbol hayatının içindeyim hiç bu kadar çirkinlikle karşılaşmadım” dedi.

Çok basit goller yediklerini ve skorun kimseyi yanıltmaması gerektiğini söyleyen deneyimli teknik adam Sait Taş, “Özellikle 2. golü çok basit yedik. Hatalardan ders almamız gerekiyor. Artık bu maç geride kaldı. Önümüze bakacağız. Santrforumuz Cuma Ali Bulut kırmızı kart cezası nedeniyle Selçuklu Belediyespor deplasmanında forma giyemeyecek. Artık puan kaybetmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum