Taşeron İşçilere Kadro Müjdesi

Taşeron İşçilere Kadro Müjdesi

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Mart 2016 12:40
Taşeron İşçilere Kadro Müjdesi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, taşeron işçilerin merakla beklediği haberi verdi.

Kamuda çalışan tüm taşeronlara kadro müjdeleyen Davutoğlu, "Taşeron işçilerimizle kardeşlerimizle ilgili bir müjdeyi paylaşmak istiyorum. Seçim vaatlerimizde asıl işlerde çalışanları kamuya alacağımızı söylemiştik. Çalışmalar asli asıl işlerde çalışan personelimizi kamuya alıyoruz, hayırlısı olsun. Vaatlerimiz arasında olmamasına rağmen adalet ve eşitlik gereği bir karar daha aldık. Yardımcı işlerde çalışan kardeşlerimiz için de hükümet olarak kamuya almaya kararlaştırdık. Böylece ister asıl iş olsun ister yardımcı iş olsun dışarıda kalan hiçbir taşeron işçi kalmayacak inşallah" dedi.

Hükümetin reform ve vaatlerine ilişkin de açıklama yapan, Davutoğlu, "Reformların yüzde 65'ini, vaatlerin de yüzde 100'ünü gerçekleştirimiş bulunuyoruz. Buna kimse inanmıyordu. Onlar teröre destek verirken, AK Parti iş yapıyordu. Söz verdiğimiz her icraatı 3 ay içinde hayata geçirmiş bulunuyoruz. Meclis tatile girmiş olmasaydı reformların da tamamını gerçekleştirmiş olacaktık" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum