Taşeron Sınavıyla İlgili İddialara Bakan Yanıt Verdi

Taşeron Sınavıyla İlgili İddialara Bakan Yanıt Verdi

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Mart 2018 11:37
Taşeron Sınavıyla İlgili İddialara Bakan Yanıt Verdi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Julide Sarıeroğlu taşeronların kadroya geçişleri ile ilgili yapılan sınavlarda konu dışında soru sorulduğu iddiasına yanıt verdi.

Sarıeroğlu yaptığı açıklamada; 'Bazı medya kuruluşlarında değişik soru sorulduğu yer aldı. Buradan sınav komisyonundaki arkadaşlara sesleniyorum. Biz çok temiz bir iş yaptık, önemli bir iş yaptık. Bu işi gölgeleyecek hiçbir iş içerisinde olmayın, aynı titizliği sizden de bekliyoruz. Sınav komisyonlarında sadece işinizle ilgili sorular sorulacak. Eğer başka soru soruluyorsa buradan teşeron işçi kardeşlerime söylüyorum. İtiraz etsinler bize onların yanındayız. Bu konuda Cumhurbaşkanımızın da talimatı var' dedi.

SINAVLAR BAŞLADI
Isparta’da bazı kurumlarda sınavlar bu ay itibariyle başladı. İlimizde binlerce taşeron işçinin tek umudu olan bu sınavlar titizlikle sürüyor. Bu hafta içerisinde başta sağlık kuruluşları olmak üzere birçok kurumda sınavlar tamamlanmış olacak.

Ajans32 yönetimi olarak sorumlu gazetecilik anlayışımız gereği, Bakan Sarıeroğlu’nun belirttiği kriterler dışına çıkan ve taşeron işçinin umudunu yıkan komisyon üyelerini gelen ihbarlar ve araştırmalar neticesinde açıkça yazacağımızı kamuoyuna belirtiriz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.