Taşerona Kadro Süreci Uyarısı

Taşerona Kadro Süreci Uyarısı

Yayınlanma:
Taşerona Kadro Süreci Uyarısı

SGK İl Müdürü Hüseyin Karagöz, taşerona kadro sürecinde yapılacak sınavlardan kimsenin korkmaması çağrısında bulunarak; “Herhangi bir kursa, dersaneye kesinlikle gitmeye gerek yok. Bunu bir fırsata dönüştürüp de sizin beklentilerini suistimal etmek isteyenler de olursa bunlara tenezzül etmeyelim. Kesinlikle itibar etmeyelim” dedi.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Hüseyin Karagöz, taşeronda geçiş süreci ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; “Taşeron kadrolarda çalışan arkadaşlarımızın belki de en büyük hayali kamuda daimi içi yani kamu statüsünde çalışabilmekti. 24 Aralıkta 626 sayılı KHK yayınlandı ve 1 Ocak itibariyle yürürlüğe girdi. 2 Nisan 2018 tarihine kadar bu süreçler tamamlanacak. Bilindiği gibi bu konuda başvurular 11 Ocak’a kadar alınmıştı. Sonrasında bir araştırma süreci oldu. Bunun ardından bir sınav süreci olacak ve 2 Nisan tarihine kadar bu kapsamdaki işçiler kadrolara kavuşmuş olacak” dedi. 

“SINAVDAN KORKMAYIN, SINAV 

FIRSATÇILARINA İTİBAR ETMEYİN”

İşçilerin sınavla ilgili endişeler olduğuna da dikkat çeken Karagöz; “Bize yansıyan en çok soru sınavla ilgili endişeler olduğu yönünde. Bu sınav belirtildiği üzere sözlü, yazılı ya da uygulamalı şekilde olacak. Şunu özellikle belirtmek istiyorum, herhangi bir kursa, dershaneye kesinlikle gitmeye gerek yok. Böyle bir araştırma içerisine girmeye de gerek yok. Herhangi bir kitap satın almanıza da gerek yok. Bunu bir fırsata dönüştürüp de sizin beklentilerini suistimal etmek isteyenler de olursa bunlara tenezzül etmeyelim. Kesinlikle itibar etmeyelim. Şöyle ifade edebilirim, bugün bildiğinizden daha fazla bir şey bilmenize ve öğrenmenize gerek yok. Kadroya geçmem için benim çok özel bir çalışma temposuna girmem lazım diye bir endişeniz olmasın. Bu süreç en kısa sürede hayırla sonuçlanacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.