Tatili İyi Değerlendirin

Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz, yarı yıl tatili için öğrencilere önemli uyarılarda bulundu. Yılmaz, yarı yıl tatilinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ocak 2011 20:56
Tatili İyi Değerlendirin

Milli Eğitim Müdürü Tacettin Yılmaz,  yarı yıl tatili için öğrencilere önemli uyarılarda bulundu. Yılmaz, yarı yıl tatilinin iyi değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

 

Yılmaz açıklamasında ise; “28 Ocak 2011’de 2010 – 2011 eğitim öğretim yılının birinci kanaat dönemi sona erecek. İkinci kanaat dönemi de 14 Şubat 2011 günü başlayacak.

Bu yarı yıl tatilinden önce eksiklerini tamamladılar, programlarını yoğunlaştırdılar. Çünkü ikinci dönem sınava yönelik çalışmalar var. Sınava girecek öğrencilerimizin tatili iyi değerlendirmeleri gerekir. Hem dinlenmeli, hem de sınava yönelik çalışmalara devam etmeli.

Tatil demek, yatmak demek değildir. Kitap okumalı, aileleriyle vakit geçirmelidirler. İkinci dönem için okullarımız bu arada temizlenecek Onarım tamirat işlerini de yazın yapacağız” şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.