Tatilin Keyfini Gençlik Merkezinde Çıkardılar

Tatilin Keyfini Gençlik Merkezinde Çıkardılar

Yayınlanma:
Tatilin Keyfini Gençlik Merkezinde Çıkardılar

Isparta Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi sömestr tatilinde gençlerin zamanlarını daha iyi geçirmeleri için Gençlik Merkezi Salonunda Langırt, Karaoke, Buz Hokeyi, Ebru, Masa tenisi, Dart, Koşu yarışları, Geleneksel Sokak oyunları ve Sinema gösteriminden oluşan bir dizi program hazırladı.

26 Ocak tarihinde saat 10.00’da başlayan programın ilk konukları Gelendost ilçesinde bulunan öğrenciler oldu. Maddi durumu kısıtlı ve derslerinde başarılı 30 öğrencinin katıldığı programda gençler oldukça eğlenceli zaman geçirdi. Sabah programında Langırt, Karaoke, Buz Hokeyi, Ebru, Masa tenisi, Dart, Koşu yarışları ve Geleneksel Sokak oyunları istasyonlarından faydalanan gençler öğle yemeğinin ardından Sinema izledi. Hayatlarında ilk defa sinema izleyen gençlerin ilgisi görülmeye değerdi. Oldukça mutlu ve eğlenceli bir gün geçiren gençler Isparta Gençlik Merkezi’ni gezip görmeyi de ihmal etmedi. Gençlik Merkezini çok beğenen gençler gün boyu Gençlik Merkezi imkanlarından fazlasıyla faydalandı. Program saat 16.30’da sona ererken Gelendost ilçesinden gelen misafirlerimiz memnun bir şekilde Gençlik Merkezinden ayrıldı.

Isparta Gençlik Merkezinde Tatil Keyfi sloganıyla 26 Ocak'ta başlattığımız program 15 gün boyunca devam edecek. Geç kalmadan Siz de bu imkanlardan faydalanın.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.