Tatlı Telaşlarınıza Ortak Olacağız

Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletmesi, satışa sundukları birbirinden değişik parti ürünleriyle Isparta halkının karşısına çıkıyor. Sağlık Bakanlığı onaylı parti ürünleri kanserojen madde içermiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Eylül 2013 19:01
Tatlı Telaşlarınıza Ortak Olacağız

Pirimehmet Mahallesi Uğur Sokak’ta yeni faaliyete geçen Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletmesi, satışa sundukları birbirinden değişik parti ürünleriyle Isparta halkının karşısına çıkıyor. Sağlık Bakanlığı onaylı parti ürünleri kanserojen madde içermiyor.

Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletme Sahipleri Neriman ve Seda Canbolat, Isparta’da lisanslı parti ürünleri sektörün olmadığını ve açmış oldukları işletmenin Isparta’da bir ilk olduğunu belirterek, “Isparta’da lisanslı parti ürünleri sektörünün olmadığını fark ettik. Açmış olduğumuz işletmemizin Isparta’da bir ilk olduğuna inanıyoruz” dedi.

ISPARTA’DA BİR İLK
Lisanslı Parti ürünleri sektörünün Isparta’da olmadığını belirten Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletme Sahiplerinden Neriman Canbolat, bu sektörde Isparta’da bir ilk olduklarına inandıklarını söyledi. Canbolat, “Isparta’da lisanslı parti ürünleri sektörünün olmadığını fark ettik. Açmış olduğumuz işletmemizin Isparta’da bir ilk olduğuna inanıyoruz. Yıllardır yapmış olduğumuz birikimlerimizle bu sektöre adımımızı attık. Isparta halkına yenilikler sunmak için buradayız. Bunu da ileriki günlerde vatandaşlar görecektir” dedi.

SEKTÖR RENKLİ VE EĞLENCELİ
Birbirinden değişik parti ürünleriyle vatandaşların karşısına çıkacak olan Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletme Sahiplerinden Neriman Canbolat, sektörün eğlenceli ve renkli olduğunu belirterek, “Bu sektörün eğlenceli ve renkli olduğuna inanıyoruz. Bizim bu sektöre girmemizdeki amacımız partilerde, düğünlerde müşterilerimizin kendilerini özel hissetmelerini istediğimiz içindir. Bunun içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan eminiz” diye konuştu.



ÜRÜNLERİMİZ SAĞLIK
BAKANLIĞI ONAYLI
Satışa sundukları ürünlerin Sağlık Bakanlığı onaylı olduğunu belirten Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletme Sahiplerinden Neriman Canbolat, ürünlerinde kanserojen maddelerin olmadığını söyledi. Canbolat, “Satışa sunduğumuz ürünlerimiz lisanslı ve kanserojen maddeler içermeyen ürünlerimidir. Zaten ürünlerimiz Sağlık bakanlığı onaylıdır. Hiçbir riski yoktur. İşletmemize gelen müşterilerimiz ürünlerimizi gönül rahatlığıyla kullanabilirler. Biz Tatlı Telaş İşletmesi olarak bunun garantisini veriyoruz” şeklinde konuştu.www.ajans32.com

ÇEŞİT ÇEŞİT PARTİ ÜRÜNÜMÜZ VAR
Tatlı Telaş Lisanslı Parti Ürünleri İşletme Sahiplerinden Neriman Canbolat, işletmelerinde ürün yelpazelerinin fazla olduğunu belirterek, “Biz işletmemiz de genel olarak bebek ve nikah şekerleri, ilginç tasarım ve kapı süsleri, lisanslı ve temalı parti ürünleri, parti süsleri, konfeti, volkan, maytap ürünleri, düz baskılı ve folyo balon çeşitleri ve özel günlere palyaço kostümü ve diğer benzer kostümlerin satışını yapıyoruz. Kendini özel hisseden ve başka kişileri de özel hissettirmek isteyen herkesi işletmemize bekliyoruz” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum