Tayfun Talipoğlu Geliyor

Deniz Bank Üretici Kart’ın 10'uncu yılı olması dolayısıyla ülkemizdeki çeşitli bölgeleri gezerek tarım sohbetleri yapan ünlü belgesel yapımcısı Tayfun Talipoğlu Isparta’ya geliyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2014 15:27
Tayfun Talipoğlu Geliyor

Tarım sektörüne sunduğu yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sıraya yerleşen DenizBank; tarım sektörünün ihtiyaçlarına özel olarak tasarladığı ve Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirdiği Üretici
Kart’ın 10. yıl etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’yi kapsayan bir yolculuğa başlamıştı.

“Tayfun Talipoğlu – DenizBank Tarım Sohbetleri” çerçevesinde Tayfun Talipoğlu ile Üretici Kart’ın 10. Yılı için tüm Türkiye’yi kapsayan toplam 50 den fazla noktada etkinlik düzenlenecek. Petrol Ofisi tarafından da destek verilen organizasyon süresince Tayfun Talipoğlu köy, üye işyeri, birlik ve kooperatif ziyaretleri ile çiftçi sohbetleri yapacak. DenizBank ve Tayfun Talipoğlu, 50 den fazla yerde ortalama 5 köyü ziyaret edecek ve bir noktadan diğerine geçerken rota üzerindeki uygun ilçe ve köylere de uğrayacak.

Bu kampsamda Tayfun Talipoğlu bugün Isparta’da olacak. Talipoğlu Barida Hotels'de yapılacak basın toplantısının ardından saat 15:30'da Bayındır Elma Bahçesini ziyaret edecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.