Tayvan Büyükelçisi Rektör İbicioğlu'nu Ziyaret Etti

Tayvan Büyükelçisi James C. H. Chen ve Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz Süleyman Demirel Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan İbicioğlu’ nu makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Nisan 2012 13:43
Tayvan Büyükelçisi Rektör İbicioğlu'nu Ziyaret Etti

Prof. Dr. Hasan İbicioğlu, yaptığı konuşmada ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek SDÜ’ nün akademik ve fiziki yapılanmasından bahsetti.

İbicioğlu, konuşmasının devamında Tayvan’ın teknolojik olarak ulaştığı seviyenin altını çizerek Türkiye ve SDÜ açısından bu konuda yapılacak işbirliklerinin, hem üniversiteye hem de ülkeye önemli katkılar sağlayacağını söyledi.

Tayvan Büyükelçisi James C. H. Chen ise,  SDÜ’ nün gerek akademik kadrosu ve merkezleri gerekse de öğrencisiyle büyük ve gelişmiş bir üniversite olduğunu ifade etti. Büyükelçi Chen konuşmasında SDÜ ile işbirliği olanaklarını geliştirmek istediklerini belirterek akademik alanda lisans ve lisansüstü düzeyde öğrenci bursları ile bilim insanları için araştırma olanaklarını içeren değişim programlarını gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.