TEB’den Esnafa Destek Kredisi

Türk Ekonomi Bankası Isparta Şubesi ile Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında bir protokol imzalandı.

Yayınlanma:
TEB’den Esnafa Destek Kredisi

İmzalanan protokolle TEB’den taksitli ticari nakit kredisi alan esnaflar ödemeye 3 ay sonra başlayabiliyor.

Türk Ekonomi Bankası TEB, esnafları şenlendiriyor. Dükkana şenlik kredi kampanyası ile Türk Ekonomi Bankasından taksitli ticari nakit kredisi alan esnaflar, ödemeye 3 ay sonra başlayabilecek. Bu kapsamda Türk Ekonomi Bankası Isparta Şubesi ile Isparta Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği arasında protokol imzalandı.

Protokol, Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı ile TEB Isparta Şube Müdürü Ayla Göbel arasında imzalandı.

Taksitli ticari nakit kredisi alan esnafların 36 aya varan vadelerle, 30 bin lira tutarına kadar krediden faydalanabileceğini belirten TEB Isparta Şube Müdürü Göbel, “Esnaflar benim işyerim sigortası ile birlikte kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyor” dedi.

Öte yandan nefes aldıran kredi kampanyası ile de kobilere nefes aldıracaklarını ifade eden Göbel, kobilerin 36 aya varan vadelerle, 50 bin liraya kadar krediden faydalanabileceklerini kaydetti. Göbel, kredilerden faydalanmak isteyen esnaflar ile kobilerin TEB Isparta Şubesine başvurmasını istedi.

Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı da, esnafa verilen bu destekten dolayı Türk Ekonomi Bankasına teşekkür etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.