Ted Başarısını Tescil Etti

SBS sınavlarında birinciliğini elinde tutmaya devam eden TED Isparta Koleji, yabancı dilde de ne kadar iyi bir eğitim verdiğini belgeledi.

Yayınlanma:
Ted Başarısını Tescil Etti

SBS sınavlarında birinciliğini elinde tutmaya devam eden TED Isparta Koleji, yabancı dilde de ne kadar iyi bir eğitim verdiğini belgeledi.

Dünya çapında uygulanan ve kabul gören Cambridge ESOL sınavlarına katılan öğrencilerimiz sertifikalarını almanın mutluluğunu yaşamaktalar.

Okuduğunu anlama, dinlediğini anlama, konuşma, yazma, yorumlama ve kelime bilgisi alanlarında dil becerilerini ölçen Cambridge ESOL sınavlarına Starters (3.sınıflar), Movers (4.sınıflar), Flyers (5.sınıflar), KET (6. sınıflar),  PET (7 ve 8. sınıflar) düzeyinde katılan öğrencilerimizin Türkiye ortalamasının üstündeki başarıları takdirle karşılandı.

Okulumuzda uygulanan Avrupa Ortak Diller Çerçeve Programı (Common European Framework) çerçevesinde K12 bütünlüğünde yapılan yabancı dil eğitimi ile öğrencilerimizin ileriki yıllarda daha büyük hedefleri gerçekleştireceğine inanıyoruz.

TED Isparta Koleji Eğitim Koordinatörü ve İlköğretim Müdürü Hayrettin BİLGE; "Kolejimizde verilen haftada 10 saat İngilizce eğitimi ile yabancı dili öğrenmelerini zorunlu kılıyoruz. Bizler İngilizce eğitimini Anaokulumuzdan lise son sınıfına kadar haftada 10 saatin altına düşmeden verdiklerini, nakil ile gelen öğrencilerin kesinlikle kaygı duymamalarını, onlar için 22 Ağustos ayından itibaren İngilizce destek programını uyguladıklarını vurguladı. Bilge; şunun kesinlikle altını çizerek vurgulamak istiyorum" dedi.

Haftada iki saat İngilizce eğitimi ile yabancı dil öğrenmenin mümkün olmadığını, öğretmek istiyorsak da 5 yaşından itibaren ve haftada en az 8 saat verilmesi gerektiğini, bizler TED koleji olarak bununda üzerine çıkarak 10 saat verdiklerini söyledi. Bilge; Cambridge ESOL sınavlarına katılan kolej öğrencilerini kutlayarak onlara teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum