TED’den Muhteşem Kutlama

Cumhuriyetimizin 89. Yılı TED Isparta Koleji’nde coşku ile kutlandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2012 12:39
TED’den Muhteşem Kutlama

Kutlamalarda konuşan TED Isparta Koleji Özel Lisesi Müdürü ve Genel Koordinatörü Hayrettin Bilge “Cumhuriyet Bayramı Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkelerine sadık kalarak yetişen aydınlık nesillerin en büyük bayramıdır ve öyle kalacaktır” dedi.

TED Isparta Koleji her yıl olduğu gibi bu yılda Cumhuriyet Bayramını coşkulu bir şekilde kutladı. Sabah saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törende Serenay Türkcephe -"Yürü Yiğidim" adlı şiiriyle, 2.Sınıfların "Cumhuriyet Güneşi" oratoryo gösterisi ile 5. ve 6. sınıf öğrencilerin,n Atatürk ve Cumhuriyet adlı tiyatro gösterisi ve TED öğrencisi Ali Özçelik'in 10. Yıl Nutku ile izleyenlere coşkulu anlar yaşattılar. İdareciler, öğrenciler ve öğretmenlerin katıldığı resmi geçit töreni ile son bulan kutlama sonunda TED Isparta Koleji Özel Lisesi Müdürü ve Genel Koordinatörü Hayrettin Bilge “Kuşkusuz ki Cumhuriyet Bayramı Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarına minnet ve şükran borcumuzu hiç unutmayan onun ilkelerine sadık kalarak yetişen aydınlık nesillerin en büyük bayramıdır ve öyle kalacaktır.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.