Tefecilik Suçundan Aranıyordu

Tefecilik Suçundan Aranıyordu

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Aralık 2018 14:36
Tefecilik Suçundan Aranıyordu

Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından tefecilik suçundan aranan şahıs filmleri aratmayan bir kovalamaca sonrası yakalandı.

Tefecilik suçundan aranan E.T. isimli şahısla ilgili istihbari bilgi toplayan Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler, şahısın Yalvaç’tan Şarkikaraağaç’a doğru araçla seyir halinde olduğu bilgisine ulaştı.

İki devriye yolda şahsı durdurmak istedi. Tefecilik suçundan aranan şahıs ise aracı jandarma ekiplerinin üzerine sürerek kaçmaya çalıştı. Şahıs Konya Hüyük ilçesinde aracını bırakarak yaya olarak kaçtığı esnada yakalandı. Şahsın üzerinden 1 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda fişek ele geçirildi.

Konuyla ilgili İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan bilgilendirmede, “Şarkikaraağaç İlçe Jandarma Komutanlığı’nca “Tefecilik” suçundan aranan E.T. isimli şahsın Yalvaç ilçesinden Şarkikaraağaç ilçesine araçla seyir halinde olduğunun öğrenilmesi üzerine tertip edilen iki devriye tarafından durdurulmak istendiği esnası aracı Jandarma personelinin üzerine sürmesi ve kaçması neticesinde Konya-Hüyük İlçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli kurularak yapılan takip sonucu Konya ili Hüyük ilçesi Yunak mahallesinde aracı bırakarak yaya olarak kaçtığı esnada yakalanmıştır. Şahsın üzerinde yapılan aramada (1) adet ruhsatsız tabanca ve (32) adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.