Tefecilik ve Tehdit Suçlarından Aranan Şahıs Yakalandı

Tefecilik, tehdit ve çeşitli suçlardan toplam 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Haziran 2018 09:17
Tefecilik ve Tehdit Suçlarından Aranan Şahıs Yakalandı

Isparta'da tefecilik, tehdit ve çeşitli suçlardan toplam 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, Isparta Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, aranan şahıslara yönelik olarak Bahçelievler Mahallesi'nde çalışma yaptı.Yapılan çalışmalarda 'tefecilik', 'birden fazla kişi ile tehdit', '6136 Sayılı Kanuna Muhalefet' ve 'basit tehdit' gibi suçlardan, hakkında kesinleşmiş 6 yıl 3 ay hapis cezası bulunan Ahmet K. (56) 108.Cadde üzerinde yakalandı.Emniyet güçleri tarafından yakalanan Ahmet K.'nin gerekli işlemleri sonrasında cezaevine teslim edildiği belirtildi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.