Tehdit ve Şantajla Oy İstiyorlar

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, “Hizmetlerin devamını istiyorsanız iktidar partisine oy verin diyorlar. AKP resmen vatandaşı tehdit ediyor” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mart 2014 12:55
Tehdit ve Şantajla Oy İstiyorlar

CHP İl Başkanı Vedat Şenol, AKP’nin seçmenleri tehdit ederek oy istediğini ileri sürdü. iktidar mensuplarına “Hileyle hurdayla bir yere varamazsınız” diye seslenen Şenol, “Recep Tayyip Erdoğan mitinginin birinde ‘sandıklara sahip çıkın’ diye bir çağrıda bulunmuş. Bu bir mizah konusu. Kendisini destekleyen Amerika ve cemaat onlardan koptu. Demek ki, CHP’nin daha önce oylarını çaldılar ki, şimdi kendi oylarının çalınmasından korkuyorlar” dedi. AKP’nin seçim sürecindeki stratejisinin 1989 yılındaki Anavatan Partisi’ni hatırlattığını belirten Şenol, şu açıklamada bulundu; “Isparta’da propaganda çalışmaları yaparken İstanbul görsellerini kullanması ve AKP genel iktidar, belediye muhalefet partisi olursa hizmet gelmez mantığı işleniyor. Bu Anavatan partisinin 1989 yerel seçimi öncesi yaptığı propagandadır. Reklam yapılmıştı o dönemde. Reklamda vatandaşın eli kolu bağlı, eliniz kolunuz bağlı olmasını istemiyorsanız Anavatan’a oy verin deniyordu. O dönemde vatandaş Anavatan’ı tercih etmedi. Demek ki hizmet almak için genel iktidarla yerel iktidarın aynı olması gerekmiyor. Isparta’da AKP’nin yaptırdığı reklamlar ben de o dönemin Anavatan’ını çağrıştırdı. Vatandaşa hizmetlerin devamını istiyorsanız iktidar partisine oy verin diyorlar. Bir belediyenin gelir kaynağı iktidara bağlı değildir. Hizmet almak için parti önemli değil. AKP resmen vatandaşı tehdit ediyor. İktidardalar 12 yıldır ne hizmet getirdiler Isparta’ya? AKP vatandaşa oy verin diye şantaj yapıyor.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum