Tehlike Saçıyor

Tehlike Saçıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ağustos 2015 11:24
Tehlike Saçıyor

Yalvaç ilçe merkezini Kurusarı, Eyuplar ve Tokmacık köylerine bağlayan Salur Mahallesindeki köprünün köylerden ilçeye geliş istikametinde oluşan şeridinde meydana gelen ve derinliği 20 santim çapı içe 30 santimi bulan oyuk araçlar için büyük tehlike saçıyor.

Aylar öncesi meydana gelen çukur nedeni ile oluşan riski ortadan kaldırmak amacıyla İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Timi tarafından şerit trafiğe kapatılmasına rağmen vatandaşlar tarafından yola çekilen ikaz şeridi ve trafik işaretleri kaldırılarak yeniden yol kullanılmaya başladı.

İl Özel İdaresine konuyla ilgili yazılan 3 resmi yazıya ise olumlu bir cevap alınamadığı iddia edildi. Özellikle binek otomobiller ile 2 tekerlekli motosiklet tarzı araçlar için büyük risk oluşturan çukur 2 hafta öncesi bir motosikletin çukura düşmesi sonucu devrilmiş ve sürücüsü ölümden dönmüştü.

İl Özel İdare Müdürlüğü ekiplerinin çaydan su akması nedeni ile şu an tamirat yapamayız dedikleri köprüde yeni bir kazanın oluşumunu engelleyecek kalıcı bir tedbir almaması ise vatandaşlar tarafından ‘Buraya bir kurban lazım. Biz millet olarak biri can vermedikçe tedbir almaya lüzum görmeyecek kadar soğukkanlıyız. Allah korusun burada bir can kaybı yaşanırsa işte o zaman aklımız başımıza gelir’ şeklinde sitemkar yorumlara neden oldu.

BU ŞERİDİ KULLANMAYIN!
Tehlikenin farkında olan Jandarma Trafik Tim Komutanlığı tarafından bu alana emniyet şeridi çekildiği ancak vatandaşların bu şeridi kopartmak suretiyle yolu kullanmaya başladıkları gözlemlendi. Yetkililer, yolun özellikle akşam saatlerinden sonra kullanılmasının riskli olduğunu belirterek bu şeridin kullanılmaması konusunda ikazda bulundular.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.