Tehlikeye Davetiye Çıkaran Yol Onarıldı

Tehlikeye Davetiye Çıkaran Yol Onarıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ocak 2018 15:58
Tehlikeye Davetiye Çıkaran Yol Onarıldı

Eğirdir’de Kemik Hastalıkları Hastanesi önünde ve Sağlık Ocağı evlerinin önünden geçen karayolunda oluşan ve kazaya davetiye çıkaran su birikintisini Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Eğirdir Belediyesi ekipleri çözdü. 

Eğirdir  ilçesinde Kemik Hastalıkları Hastanesi önünde ve sağlık ocağı evlerinin önünden geçen karayolunda oluşan ve kazaya davetiye çıkaran su birikintisi haberinin ardından bölgede çalışma yapan Karayolları ve Eğirdir Belediyesi eskiyen beton tahliye büzlerini plastik borularla değiştirirken pis su giderlerini de açarak sorunu çözdü.   

Yapılan duble yolların bazı bölümünde biriken sular yol yapımında bir hata olduğu kanısını oluştururken biriken suların daha çok kazaya sebebiyet vereceğini düşünen vatandaşlar konuyu basın aracılığı ile yetkililere iletmişti. Bu haberlerin ardından Karayolları Bölge Müdürlüğü ekipleri ve Eğirdir Belediyesi ekipleri harekete geçerek tahliye beton büzlerini plastik borularla değiştirerek ve pis su giderlerini açarak sorunu çözdü. 

Vatandaşlar, Hastane ve Sağlık ocağı mevkiindeki yolun yağmur sularının tahliyesine imkan vermediğini, her yağmurda burada su biriktiğini İlçede yeni yapılan yolda oluşan su birikintileri sürücülerin zor anlar yaşamasına neden oluyordu. Yağmur suyu ile adeta göle dönen yolun buradan geçmekte olan araçlar için tehlikeli hal aldığını ve yolun tekrar yapılması ve tahliye beton büzlerini plastik borularla değiştirilmesi ile düzeldiği için yetkililere teşekkür ettiler. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.