TEİAŞ'dan Önemli Duyuru

TEİAŞ'dan Önemli Duyuru

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Ağustos 2016 15:13
TEİAŞ'dan Önemli Duyuru

Üreticiler dikkat, Can ve mal güvenliğiniz için yüksek gerilim hatları altında bulunan ağaçları budayınız.

Yüksek gerilim hatlarının geçtiği arazilerde bulunan meyve ağaçlarının tellere 5 metreden daha yakın olması tehlikeye yol açıyor. TEİAŞ, üreticilere "Can ve mal güvenliğiniz için ağaçlarınızı budayınız" uyarısında bulunuyor.

TEİAŞ'dan yapılan açıklamada, "Türkiye Elektrik İletim Anonim Şirketine ait 154 kV Enerji, İletim Hatları; Eğirdir ilçesine bağlı Balkırı, Bağlar, Tepeli, Serpil ve Yukarıgökdere köylerinin arazilerinden geçmektedir. Tellere 5 m'nin altında yaklaşılması emniyet ihlaline neden olmaktadır. Özellikle meyve ağaçlarının bulunduğu bölgelerdeki Enerji İletim Hatlarımıza hasat budama ve benzeri nedenlerle yapılan çalışmalarda can ve mal güvenliğini tehlikeye sokmamak için 5 metreden fazla yaklaşılmamasını, hatta yaklaşan meyve ağaçlarının yaklaşma mesafesinin 3 m olacak şekilde kesilmesi gerekmektedir" denildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum