Tek Başına Meydan Kavgasını Önledi

Tek Başına Meydan Kavgasını Önledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Ekim 2017 11:21
Tek Başına Meydan Kavgasını Önledi

Nurettin Arkan / Yalvaç

Laf atma yüzünden 2 taraf arasında başlayan sokak kavgasında gruplar tartışmayı kavgaya dönüştürdü. O esnada olay yerinden geçen sivil polis araya girerek kalabalığı tek başına dağıtmayı başardı

Sokaklarda kalabalık gruplar arasında sopalı yumruklu kavgaları medyada sıklıkla görürüz. Bazen çok kötü sonuçlanan bu kavgalarda tarafları ayırmak isteyenlerde zarar görür. Bu kez öyle olmadı ve olay yerinde tesadüfen bulunan TEM Şubede görevli sivil polis Mustafa Sancar kalabalığın arasına dalarak birbirine hakaret eden tarafları sakinleştirip olay yerinden uzaklaştırmayı başardı.

Edinilen bilgilere göre kavga kıza laf etme yüzünden çıktı. Kızın ağabeyi, babası ve annesi laf attığı iddia edilen 3 kişi ile ağız dalaşına girdiler. Taraflar Turgut Özal Bulvarı Alemdar Sokakta kavgaya tutuştu. Pazardan dönen vatandaşlarla birliktebir anda ortalık ana baba gününe döndü. Kavga iyiden alevlenmeye başladığı sırada olay yerine tesadüfen gelen polis memuru Mustafa Sancar aralarına girerek 2 grubu ayırmayı başardı.

 Aile ile genç grup ayrı yönlere gönderilerek kavganın tansiyonu düşürüldü ve kötü bir olay yalanmadan sonlandırıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.