Tek Bir Düşüncemiz Var...

MHP’ye katılan yaklaşık 200 kişi için düzenlenen rozet takma töreninde konuşan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bizim tek bir düşüncemiz var. O da Isparta ne kadar fazla hizmet edebiliriz” dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Mart 2014 14:49
Tek Bir Düşüncemiz Var...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ne katılan yaklaşık 200 yeni üye için düzenlenen rozet takma töreninde konuşan Isparta Belediye Başkanı ve MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, “Bizim tek bir derdimiz var, o da Isparta’ya ne kadar fazla hizmet edebiliriz. Isparta’da her gün hizmetler engellendi. Memlekete hizmet gelmesin diye uğraşanlar var. Bize teşekkür etmesi gerekenler, bize iftira atıyor” dedi. Başkan Günaydın, “Haftaya bugün seçimler var. Benim ricam, herkes sandığa mutlaka gitsin. Çünkü sandık en büyük demokratik haktır” ifadelerini kullandı.



MHP Isparta İl Başkanı İsa Yalçın da konuşmasına gazetecilere teşekkür ederek başladı. Yalçın, “”Isparta’da gerçekten seçim süreci çok iyi yönetildi. Bunda da basın mensuplarımızın büyük katkısı var. Büyük bir özveri içersinde çalışarak, yeri geldiğinde gerginlikleri yatıştıran bir anlayış ve hoşgörü içerisinde bu sürece katkı sağladılar. Ben huzurlarınızda gazeteci arkadaşlarımı teşekkür ediyorum” dedi.
Partisine yeni katılan üyelere de seslenen Yalçın, “Ülkemizin uçurumun kenarında olduğu bir süreçte ülkemizden, ilimizden yana tavır alarak bizimle birlikte olan üyelerimize de sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.



Milletvekili Nevzat Korkmaz’da siyasilerin hizmet için bir araç olduğuna işaret ederek “Kim bu anlamda samimi ise bunun arkasında durmak lazım. MHP’ye farklı görüşlerden destek vermek için bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyorum. Artık hizmet etme noktasında siyasi partiler arasındaki çizgi gece ve gündüz kadar netleşti. Ortak paydalarımız etrafında herkese kapımız da gönlümüz de açık” dedi.
Konuşmaların ardından Isparta Belediye Meclis Adayları tanıtıldı ve partiye katılan yeni üyelere rozetleri takıldı.
















Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.