Tek İlin İki İlçesi Gibiyiz

Tek İlin İki İlçesi Gibiyiz

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Aralık 2015 17:13
Tek İlin İki İlçesi Gibiyiz

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Meclis Başkanı Osman Doğan Şahlan ve Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Metin Çelik ve Salih Sarıkaya Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik’i makamında ziyaret ettiler. İki il arasında, ilişkileri geliştirme anlamındaki ziyarette; BUTSO Meclis Başkanı Feyzi Oktay, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları İbrahim Solak, Ömer Çeliker ile Yönetim Kurulu üyeleri Ömer Faruk Gündüzalp, Hüseyin Yardım ve Hasan Ali Daldal da yer aldılar.

ITSO Meclis ve Yönetim Kurulu Başkan ve Yardımcılarını kapıda karşılayan BUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, yakın komşu Oda Yöneticilerine, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek hoş geldiniz dedi.

“İl Merkezleri çok yakın iki komşunun Ticaret ve Sanayi Odalarının İki il arasında, özellikle ekonomik anlamda ilişkileri geliştirme ve çeşitli işbirlikleri sağlama amaçlı olarak karşılıklı ziyaretler yaptıklarını” belirten BUTSO Başkanı Keyik; “Batı Akdeniz Bölgesi içinde, çok önemli gelişim hedefleri olan iki iliz. BAKA, KOSGEB, YÖREX, TEKNOKENT gibi çeşitli kuruluşlar içinde de bu ortak hedeflerimizi gerçekleştirme işbirliğinde bulunmaktayız. İki ilin en büyük sivil toplum kuruluşları olarak daima birbirimizin lehine önerilerde bulunduk ve hep kendi ilimize yapılan gelişme gibi gördük. Zira, Türkiye’de belki tek olan il merkezleri yakınlığından da kaynaklanan bir ‘Tek İlin iki ilçesi’ gibi yakınlık içerisindeyiz. Bu samimi düşünce ve ilişkilerimizi, ortak kalkınma sinerjisi içerisinde yürütüp geliştirmek niyetindeyiz” dedi.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başdeğirmen de aynı dileklerde bulunarak, Başkan Keyik’in bu değerlendirmelerine aynen katıldığını ifade etti. Bundan sonraki ziyaretin Isparta’da olacağını belirten iki heyet, karşılıklı hediyeleşerek, birbirine ikramlarda bulundular.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum