Tek Tek İlçeleri Geziyor

Tek Tek İlçeleri Geziyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2017 13:16
Tek Tek İlçeleri Geziyor

Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker, merkezin yanı sıra ilçe ve köylerdeki okulları da tek tek gezerek sorunları yerinde dinliyor.  Isparta Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker, merkezin yanı sıra ilçe ve köylerdeki okulları da tek tek geziyor. Gönen ve Güneykent’teki okulları da gezen Milli Eğitim Müdürü Çöker, okul müdürleri, öğretmenlerle de bir araya gelerek çalışmaları hakkında bilgi alıyor.  Ayrıca öğrencilerle de yakından ilgilenen ve sorunlarını bizzat yerinde takip eden Çöker, içtenliğiyle de kısa sürede eğitim camiasında kalpleri fethetmiş durumda.  

Çöker, “Şu bitip tükenmeyen isteklerinden karamsarlığa gömülmüş,şükretmeyi unutmuşlara Gönen'den, Güneykent'den bir el sallayın çocuklar. Bakarsınız umut oluruz onlara” diyor. Isparta’nın doğal güzelliklerini kendisine ait sosyal medya hesabından Çöker, “Isparta deyince aklımıza hep gül gelirdi. Burası çiçeklerin başkenti...Eflatundan bir dünya işte Zambak tarlası” diyerek dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.