Tekin Bayram Muhalefet Temsilcisi Gibi Konuştu

AK Parti Isparta Milletvekili Aday Adayı ve Yalvaç Eski Belediye Başkanı Tekin Bayram, Isparta ve Kent Kalkınması ile ilgili samimi ifadeler kullandı. İşte tartışma yaratacak o açıklamalar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Mart 2015 13:36
Tekin Bayram Muhalefet Temsilcisi Gibi Konuştu

Gazetecilerle bir araya gelen AK Parti Milletvekili aday adayı Tekin Bayram, isim vermeden partisinin mevcut milletvekillerini eleştirdi.

TÜRKİYE KALKINDI ISPARTA BAKTI
Isparta'nın merkezi idareden yeterince  payını alamadığını ileri süren Bayram, "12 yılda AK Parti’nin Türkiye’de yaptıklarına baktığımız ve Isparta’yı diğer illerle mukayese ettiğimizde iç açıcı değil. Kayseri, Antep ve Afyon’a bakıyorum. Yatırımlar açısından Türkiye hızlı bir kalkınma yaptı. Ama Isparta bu yatırımlardan yeterli pay alamadı. Yeterli pay alınmadığı gibi Isparta’nın birçok sorunu çözülmemiş durumda. Birçok yolda duble yol biterken, Konya ve Antalya hattını Isparta çözmüş değil. Hızlı tren konusunda da çok yol alınmış değil" dedi.

MEVCUT VEKİLLERLE 1 MİLLETVEKİLİ ÇIKAR
Öte yandan 4 milletvekili hedefinin Isparta'da gerçekleşemeyeceğini ileri süren Bayram, "3-1 olabilir. Ancak mevcut vekiller aday gösterilirse 1 milletvekili anca çıkar" şeklinde konuştu.

3 AYAKLI SAC
Bayram, kendisinin başarı için gereken 3 ayaklı bir saç üzerinde olduğunu kaydederek "Bu ayaklardan birincisi yatırım. Ben aileden ticareti biliyorum. Yatırım nedir, nasıl getirilir biliyorum. Diğeri Bürokrasi. Ben devlet bürokrasisini çok iyi biliyorum. Ankara'da tuttuğunu koparan, vurduğu yerden ses getiren bir etkim var. Bir diğer ayak ise siyaset. 25 yıldır siyasetin içindeyim. Siyasette alan değil, veren oldum her zaman. Siyasetten güç alarak yol katetmedim. Ben siyasi hayatım boyunca siyasete güç verdim" dedi.

FARKLI ÇEVRELERDEN 20 BİN OY
Tekin Bayram kendisinin listede olması halinde 15 -20 bin oyun farklı çevrelerden AK Parti'ye geleceğini de iddia etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum