Tekin Bayram Yeniden Adaylığını Açıkladı

Yalvaç Belediye Başkanı Tekin Bayram, önümüzdeki yerel seçimlerde tekrar aday olacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Temmuz 2012 11:24
Tekin Bayram Yeniden Adaylığını Açıkladı

Yalvaç Belediyesi tarafından bu yıl 13. Düzenlenen Kültür ve Turizm Festivali şu anda açılış konuşmalarıyla başladı. Belediye Başkanı Tekin Bayram burada yaptığı konuşmasında, bir dahaki seçimlerde belediye başkanlığına aday olacağının sinyalini verdi. Başkan Tekin Bayram, konuşmasında, hep Yalvaçlılar için çalıştıklarını belirterek, “Halkımız bizim yanımızda olduğu müddetçe hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Bayram’ın konuşması şöyle:“Yalvaç saklı bir kent. 5 bin yılı yalvaç belediyesi olarak zaman yolculuğu olarak 5 bin yılını bütün eserlerini bir günde yaşama imkanı olan bir kent. Bugünkü istikrarı ile de şehircilik bakımından alt yapı eğitim çevre bakımından çözmüş bir kentiz.

Sakin şehirliği kazandık. Belgemizi alacağız. Bu kenti sizlerle birlikte yaptık. Uzun yıllardır sizlerle birlikte bu şehri yaşanır hale getirdik. İktidarda da muhalefette de aynı şekilde devam ettik, Bize ne kadar gölge baskı yaparlarsa yapsınlar biz bu baskılardan yılmayız. Sizler için çalışıyorum çalışmaya da devam edeceğiz.

Bizim derdimiz birlik ve beraberlik derdi. Bizim derdimiz insana hizmet etmektir. Yalvaçlı en iyiye en güzele layıktır. Yalvaçlı demokrasinin ne olduğunu seçmesini bilir. Sizler bize destek olduğumuz müddetçe, yanımızda olduğunuz müddetçe biz bu hizmetleri götüreceğiz.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum