Tekin Bayram'dan Salvolar

Yılların kurt siyasetçisi Tekin Bayram, FETÖ'den Isparta siyasetine, Erkan Mumcu'dan Günaydın'a, 16 Nisan Referandumundan Büyükşehir tasarısına kadar önemli mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Mart 2017 14:34
Tekin Bayram'dan Salvolar

Seçimi FETÖ'cülerin AK Parti'ya karşı mücadelesi yüzünden kaybettim. Kaybettiğim için üzgün değilim. Sayın Cumhurbaşkanıma minnet duyuyorum. AK Parti'ye gitmeseydim FETÖ'cüler AK Parti'ye kızdığı için bana oy vereceklerdi ve kazanacaktım. 15 Temmuz'dan sonra ben hesap veren durumuna gelecektim.

Belki ben de tutuklanacaktım. Isparta, vallahi SAHİPSİZ Isparta'nın da Yalvaç'ın da gerçekten sahibe ihtiyacı var. Ispartalılara çağrı yapıyorum. Isparta, Hükümetten bir şeyler alacak duruma gelmeli. Yalvaçlılar da esnafın dünkü durumu ile bugünkü durumuna baksın. Önemli olan Isparta'nın kazanımlarıdır. Isparta'nın ve Yalvaç'ın sahibi kim? Isparta bir bakan çıkardı ise mimarı Tekin Bayram'dır Isparta'ya Anavatan Partisi döneminde Süleyman Demirel'in verdiği hizmetler kadar hizmet verdik. Isparta, bir bakan çıkardı. Bunun mimarı Tekin Bayram'dır. Esas hedefim Süleyman Demirel'den sonra bir başbakan çıkarmaktı. Büyükşehir'e adaylık mesajı Isparta'nın büyükşehir olmasını destekliyorum.

Hizmetler ve yatırımlara bütüncül bir bakış sağlanacak. İsraf ortadan kalkacak. Benim için milletim, hemşehrilerim, insanlarım önemli. Onların vereceği karardır. O zaman geldiğinde bize bir görev düşürse hiç görevden kaçmayız.

AK Parti'ye geçmeseydim Belediye başkanıydım ama tutuklular arasında olurdum Yalvaç'ta 4 dönem belediye başkanlığı yapan Tekin Bayram, Basın Kulübü'nün canlı yayın programında 2014 seçimlerinde FETÖ'cüler yüzünden seçimi kaybettiğini söyledi. Bayram, şu açıklamalarda bulundu: "Şu anda Yalvaç'ın sahipsiz olduğunu görüyorum. Yalvaç'ta FETÖ'nün 1600-1700 oyu var. Nüfusa göre FETÖ'nün en fazla olduğu yerlerden birisidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza gerçekten minnet duyuyorum. Gerçekten saygı duyuyorum. Ben AK Parti'ye geçmedim.

Anavatan Partisi'nden çok hizmet ettik. Ahde vefalı bir insadım. Ahde vefa içerisinde kaldım. AK Parti'de 2 şeyi kabullenemiyordum. Ben yedek subaylığı Siirt'te yaptığım. O bölgeyi çok iyi biliyorum. Çözüm sürecini içime sindiremiyordum. 2004'den sonra Türkmenistan'da FETÖ'nün okulu, CİA ajanı olduğu tespit edildikten sonra kapandı

. FETÖ'yü Amerika'nın kullandığına inandım. İnsanların hayatta en kıymetli 2 şeyi vardır. Çocuklarınız ve sağlığınız. FETÖ'cüler eğitime ve sağlığa yatırım yaptılar. Yalvaç'ta özel hastane açılmalıdır, kolej yapılmalıdır. Eğitim seviyesi yükseltilmelidir.

HAKLI ÇIKMANIN GURURUNU YAŞIYORUM

Şu anda Yalvaç'ta bir problem olsa, AK Parti yönetiminin çoğu AK Partili değil. Bundan evvel de değildi. 2014'de Sayın Soylu, Sayın Erdoğan ile birlikte iken beni aradılar. 'Yeter artık Yalvaç'a hizmet etmek istiyoruz' dediler. Bırakıp, gelmemi istediler. Tereddütsüzce kabul ettim. FETÖ ortaya çıkmıştı, çözüm süreci durdurulmuştu. AK Parti'ye geçmem için bir sakınca kalmamıştı. AK Parti'nin sağlık ve duble yollarla ilgili hizmetlerini her z aman alkışlıyordum. AK Parti'ye geçtiğimde anketlerin yüzde 65 idi. AK Parti'ye geçtikten sonra yüzde 35'e düştü. Sayın Cumhurbaşkanımız geldiğinde otobüste beraberdik. Nasıl gittiğini sordu. 'Ben AK Parti'nin adayıyım ama benim rakibim AK Parti' dedim.

AK Parti'den 30 kişinin ihraç edilmesini istedim. Sayın Cumhurbaşkanımız ilgililere talimat verdi. Ama yapmadılar. Noldu? 15 Temmuz darbe girişiminden sonra benim söylediğim 30 kişiden 17'si şu anda tutuklu. Ben sayın Cumhurbaşkanıma güveniyorum. Ben AK Parti'nin üyesiyim. AK Parti'ye ve Tayyip beye sonsuz güveniyorum. Hiç kimseye verilmeyecek bir onuru bana verdi. Hiç adaylık müracaatım yokken aday yaptılar. Türkiye'de bir örneği yok. Sayın Cumhurbaşkanımıza minnet duyuyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız 'evet' diyorsa, AK Parti'nin üyesiysem 'evet' diyorum. Bunda çekinecek bir şey yok.

İYİKİ KAZANAMAMIŞIM

Ben seçimi Yalvaç'taki FETÖ'cülerin AK Parti'ye karşı mücadelesi yüzünden kaybettim. Ben kaybettiğim için üzgün değilim. Sayın CUmhurbaşkanıma minnet duyuyorum. Ben AK Parti'ye gitmeseydim, DP'den aday olurdum. FETÖ'cüler AK Parti'ye kızdığı için bana oy vereceklerdi ve kazanacaktım. 15 Temmuz'dan sonra ben hesap veren durumuna gelecektim. Belki ben de tutuklanacaktım. Seçimi kaybetmişim hiç önemli değil. Bugün benim haklılığım ortaya çıktı.

Mustafa Şentop benden rapor istediğinde ben bunları vermiştim. Bu olaylardan haksızlığa uğramış insanlar var. Mesela Belediyeden 12 çocuk alınmış. Yemin ediyorum Yalvaç Belediyesi'nde 1 tane FETÖ'cü yoktur. Cemaatçiler soba gibidir. Uzak durursanız üşürsünüz, yakın durursanız yakar.

ISPARTA'NIN SAHİBİ KİM

Önemli olan Isparta'nın kazanımlarıdır. Isparta'nın ve Yalvaç'ın sahibi kim. Dün öncesi gün Süreyya bey Yalvaç'a gelmiş. Bana bir haber veren olmadı. Bu şekilde particilik olmaz.

Biz Anavatan Partisi'nde siyaset yaparken Yalvaç'a ve Isparta'ya kaç tane bakan geliyordu. Mesut Yılmaz'ı Başbakan olarak Isparta'ya kaç defa getirdim. Isparta'nın şu anda sahibi var mı? Isparta vallahi sahipsiz. Yalvaç da sahipsiz. Sayın Vekilin bir Yalvaç'a gelip kuyumcuyla fotoğraf çektirmesi ve sırf onunla irtibat kurması doğru değil.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum