Teknik Adamlardan Maçların Değerlendirmesi

Ispartaspor, Emrespor ve Özel İdarespor çalıştırıcıları maçları hakkında neler söylediler.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Kasım 2011 21:17
Teknik Adamlardan Maçların Değerlendirmesi

Ispartaspor Teknik Sorumlusu Murat Yılmaz: Şaka gibi bir mağlubiyet aldık

1 metreden meşin yuvarlağı filelere gönderemediklerini ve İhsaniye maçının ilk yarısında 6 tane yüzde yüzlük net gol pozisyonunu değerlendiremediklerini belirten Yılmaz, “Bu kadar nasıl gol kaçar anlamak mümkün değil” dedi.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Ispartaspor’un hafta sonunda Afyonkarahisar deplasmanında lig sonuncu İhsaniye Belediyespor’a 3-0 mağlup olması futbolseverleri üzdü.

Kulübe talip olan Şevket Savlu’nun 7 bin TL’lik galibiyet priminden de olan pembe-yeşillilerde büyük üzüntü var.

İhsaniye Belediyespor maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Murat Yılmaz, “İhsaniye Belediyespor karşılaşmasına iyi başladık. İlk yarıda yüzde yüz 6 net gol pozisyonun değerlendiremedik. 1 metreden meşin yuvarlağı fileye gönderemedik. Bu kadar nasıl gol kaçar anlamak mümkün değil. Şaka gibi bir mağlubiyet aldık. Bu grupta herkes herkesi yener sözünü bu maçta yaşadık. 2. yarıda 61, 72 ve 84 dakikalarda rakibin golüne engel olamayınca sahadan boynu bükük ayrıldık” dedi.

Sahipsizlik nedeniyle futbolcular arasında problemlerin de yaşanmaya başladığını belirten Yılmaz, “Mustafa Durmuş, çift sarıdan atıldı. Atılmasının nedeni de kendi takım arkadaşlarıyla tartışması. Yok böyle bir kart. Maçtan sonra 3.5 saat toplantı yaptık. Daha sakin olmamız gerekiyor” diye konuştu.

Ocak: Bu galibiyete ihtiyacımız vardı..

Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Cengiz Ocak, Burdur Şekerspor karşısında farkı kaçırdıklarını belirterek, “Konya Selçuklu Belediyespor maçından galibiyetle dönüp seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Özel İdare spor, Burdur Şekerspor’u 2-1 mağlup ederek haftayı 3 puanla kapattı. Akdeniz muhabirine Burdur Şekerspor maçını değerlendiren Özel İdarespor Teknik Sorumlusu Cengiz Ocak, zorlu maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi. Maçın ilk yarısında 5-6 net gol pozisyonu yakaladıklarını ve devreye 2-0 üstün girdiklerini belirten Ocak, “2. yarıda 3 oyuncumuz sakatlandı, skoru koruma düşüncesiyle hareket ettiğimiz için son dakikalarda 1 gol daha gördük. Önemli bir maçtı, kazandığımız için mutluyuz. Takım olarak 90 dakika boyunca oyundan kopmadık. Son dakikalarda verilmeyen yüzde yüzlük penaltı pozisyonumuz da var. Ancak hakemlerin kararlarını da saygı duymamız gerekiyor” dedi.

Takımda taşların oturduğunu ve her geçen hafta daha iyi olduklarını söyleyen Ocak, Konya Selçuklu maçından galibiyetle dönerek seri yakalamak istediklerini ifade etti.

Taş: Bu yenilgileri telafi edeceğiz

Konya Selçuklu Belediyespor maçında Denizli Bölgesi hakemlerinin kararlarının kendilerini çileden çıkarttığını belirten Taş, “Öne geçtik,sonra geriye düştük, 10 kişiyken 2-2’yi yakalamamıza rağmen net gol pozisyonlarını atamayınca bu sonuç ortaya çıktı” dedi.

Isparta’nın Bölgesel Amatör Futbol Ligi ekiplerinden Emrespor’da Konya Selçuklu Belediyespor’a 4-2 mağlup olmanın üzüntüsü yaşanıyor. Kırmızı-siyahlılarda Denizli Bölgesi Hakemleri Suat Omak, İbrahim Gülcan ve Ali Gülçer’e büyük tepki var.

Emrespor’da 38. dakikada Adem’i rakibini itmesi nedeniyle direkt oyundan ihraç edilmesiyle tepki alan orta hakem Omak’a, 43. dakikada penaltıya neden olan Selçuklulu Enes’i kartın bulunmasına rağmen cezalandırmaması nedeniyle öfke var.

Selçuklu Belediyespor maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Sait Taş, maça tutuk başladıklarını ancak öne geçmelerine rağmen üstünlüğünü koruyamadıklarını söyledi. Adem’in topu oyuna erken sokmak için rakibini itmesinin kırmızı kartla değerlendirilmesinin son derece yanlış bir karar olduğunu ileri süren Taş, “Hakem maç boyunca oyunun kontrolünü kaçırdı. Penaltı pozisyonunda rakip oyuncuyu atması gerekirken oyunda tuttu. 10 kişi kalmamıza rağmen 2-2’yi yakaladık. Öne geçmek için rakip kaleyi ablukaya aldığımız anda net gol pozisyonlarını atamadık. Yasin’in hatası nedeniyle geriye düştük ve bir gol daha gördük kalemizde. Takım olarak kötüydük” dedi.

Bu yenilgileri telafi edeceklerini ve İhsaniye Belediyespor maçından itibaren çıkışa geçeceklerini belirten Taş, bugünden itibaren çalışmalara başlayacaklarını bildirdi.

Bu arada Selçuklu Belediyespor maçında sakatlanan kaptan Serdar Öztan’ın durumu bugün netlik kazanacak.

Levent DOĞAN

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum