Teknik Direktörün Görevine Son Verildi

Spor Toto 3. Lig 2. Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Ispartaspor’da bugün flaş bir gelişme yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 15 Şubat 2011 16:00
Teknik Direktörün Görevine Son Verildi

Selçuk Tık Başkanlığındaki Ispartaspor Kulüp yönetimi, sezon başından bu yana takımı çalıştıran Teknik Direktör Soner Büyükergun’un görevine son verdi.

Kan değişikliğinin takıma olumlu yansıyacağını düşünerek Genç Çalıştırıcı Büyükergun’un görevine son verdiklerini açıklayan Ispartaspor Kulüp Başkanı Selçuk Tık, Soner Büyükergun’un pembe-yeşilli ekibe bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Büyükergun’dan boşalan görev için ise Pendikspor’un eski çalıştırıcısı Metin Ersan ile Erdemirspor’un eski Teknik Direktörü Musa Devrim’le görüştüklerini belirten Kulüp Başkanı Tık, “Büyük bir ihtimalle hocalarımızla anlaşma sağlayacağız. Anlaşma sağladığımız takdirde Pazar günü oynanacak kritik Beykozspor maçında yeni hocalarımız kulübede olacak” dedi.

Ispartaspor Kulübünün görüşme halinde olduğu Teknik Direktörlerden Metin Ersan’ın Pendikspor, Orhangazi Gençlerbirliğispor ve Gebzespor’da, Musa Devrim’in ise Erdemirspor’da Teknik Direktörlük görevinde bulunduğu öğrenildi.


medya32

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.